Известие

Collapse
No announcement yet.

Сервиз АутоКрафт - Благоевград. Мнения ??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сервиз АутоКрафт - Благоевград. Мнения ??

На пръв поглед изглеждат надеждни. Бихте ли споделили личен опит преди да им доверя новата си Алфа ??
    156 1.6 TS

Аз си смених първоначално консумативите там(ремъци ролки и пр.) и съм доволен.Дават ти документ за извършените ремонтни услуги, консултират те за части(оригинални, лицензи, гаранции и пр.).Мисля че вече трябва да имат и оригинален тестер на ФИАТ , щото го чакаха да дойде последния път като го видях.(за диагностика няма по добро нещо от този тестер).Доволен съм и ги препоръчвам.
    настояща - BMW 3er
    ex. Alfa Romeo 156 - 2006-2007
    ex. Alfa Romeo 164 - 2000 - 2005

Comment

В никакъв случай там!!!-Внимание Мошенници!!!

За мое голямо нещастие ползвах услугите на този "сервиз".Позволиха си да претендират,че алтернативните части които сложиха на моята Алфа 156 са с абсолютно същите качества като оригиналните,затова и цената им била почти като на оригиналните След като лично проверих цените на следващият ден,разбрах че са ме товарили само с около 200%. .Като прибавим и това,че си бяха позволили сами да ми сменят маслото,макар че ги бях предопредил изрично,че е на 1400км(платих си новото рабира се )..и че ми направиха диагностика "просто за всеки случай",която също ми фактурираха ..много става..
      Върхът на наглостта обаче бе преди 2 седмици,когато един познат си оставя Фиат Пунто-то за доливане на антифриз."Професионалистите" от сервиза(Иво и Никифор Костадинови) ,помеждудругото решили и да се повозят с неговата кола, и незнайно как успяват да му скъсат ангренажния ремък,но въпреки че ТЕ са го направили го накараха Той да си плати целият ремонт-ремъци,ролки,труд.. НЕ препоръчвам на никой да ползва услугите на този "сервиз" Крайно некоректни хора!!!
      live and let live

Comment

не ги бива хич юнаците.2 дни ми стоя колата там и ми казаха че вече е ок.отидох да я взема и установих че не само не е ок,но и не я бяха отваряли изобщо.иначе за дребни ремонтчета(накладки,масалца,носачи) пипкат,иначе са гола вода.за други глупости които съм установил че са ми правили по колата ще си мълча че ме е срам как едни тиквеници са ме ебавали
        stilo sw 1,9 JTD 03g
        alfa 147 1,9JTD 01g
        alfa 156 1,9JTD 01g
        barchetta 1,8 98g
        alfa 145 1,6 97g

Comment

не ги бива и аз преди сам си карал пунтото там пък и много товарат с частите
          Alfa Romeo 146 2.0TS 16V

Comment

не ги бива и аз преди сам си карал пунтото там пък и много товарат с частите
            Alfa Romeo 146 2.0TS 16V

Comment

УЖАААААААС

Здравейте всички,
              посещавал съм много сервизи,но никъде не са ме лъгали така...Тия двамката там шефове-бащата и синчето, са такива мазни измамници,така успиват, че ако се заслушаш малко си изгорял...А проблема е там,че освен да те прехебат за друго нищо не мислят,а и не стават тия боклуджари...
              В този сервиз, които отиде-НИКОГА не се връща.

Comment

Working...
              X