Колеги,похвалих ви пред едно приятелче и той чрез мен ви моли за помощ. Кара Фиат Браво 1,9 ТД /97-98г./ Тези дни се счупило крачето на някаква букса на горивния филтър горе от дясната страна /същата букса я има и отляво, но по-ниско/ Та той пита каква е тази букса , за какво е този кабел и т.н. Никакви други подробности незнам,успях само да снимам това което е достъпно и го качвам. Който може нека му помогне,момчето е свестно
Известие
Collapse
No announcement yet.
Помогнете на приятеля ми
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Сигурен ли си,колега,да не се изложим пред фиатъджията? И аз така предположих,но си го представям нещо ката подгряваща свещ на двигателя,а това изглежда по-различно на външен вид. Пък и какъв е смисъла да е толкова високо на филтъра и то от двете му страни?Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
Avensis 2011 -2.0 D-4D
Comment
-
Това служи да подгрява нафтата.
Едната букса е датчика, който служи при ниски температури да замаси и да включи другата жица (реотана) да почне да загрява минаващата нафта.
Тази букса с по-дебелите жици е реотана, а с по-тънките жици е датчика.
Може и за по-подробно да питаш на www.fiat-bg.org/forum
А още по-конкретно http://fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=10527A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
Comment