Известие

Collapse
No announcement yet.

Нещо трака като кълвач!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нещо трака като кълвач!

Драги съклубници и моята не е лесна! Аз съм онзи собственик на алфа 145, дето му наляха бензин в дизела. После се оказа, че се е развалил потенциометъра, после взе, че се е оправи от самосебе си /дано/ и сега нещо трака! Ама как трака, силно ясно, отчетливо и периодично! Ето какво стана! Карах си по цариградско, мисля със 80 и както си слушам музика "чук, чук, чук, трак, трак, трак". Намалих музиката и пак "Чук, чук, чук" ама вече по силно!
    След недълги мои наблюдения установих, че трака само и единствено когато съм включил на скорост! Защо ли! После установих, че трака като подам газ и съм на скорост! И после стана така, че и без да подавам газ пак трака. Ама то е едно ясно,отчетливо и бързо /чук, чук, чук/
    Какво ли може да е! Утре пак съм на автосервиз обаче до утре пак няма да мога да мигна! Брей, какво ли може да е

Каре.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

На празен ход, на място трака ли и влияе ли се от температурата на двигателя?
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

На място не трака! При висока скорост трака, особенно като подавам газ! Примерно карам с 80 и трака! Изключавм от скорост и спира да трака! На ниски скорости не трака!

Comment

Има вероятност да евътрешно каре.Но докато не се види всичко е догатки.
          Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
          Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Working...
          X