If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
отивай и шибай гумаджийте... после в радиал зад техническия... аз те пращам и си ок.... тва от мен
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Гумата не ляга добре на джантата.Вьзможно е да има боклуци или остатак от предната гума.Най добре на гумаджия да я виде кьде точно испуска,отлепва я почиства,ако не стане малко селикон отвьтре на борда и си готов.
Може и от винтил да изпускат. При мен задна дясна в момента е така - за 1 седмица и е на 1 атмосфера, че и по-малко. Ама как ме мързи в тоя студ ... Преди 3-4 дена се наканих и като мернах по 4-5 коли пред 2-мата гумаджии, покрай които минах, направо обратен и вкъщи на топло. Като пак спадне - на ОМВ-то (имам си и помпа, ама то си е хамалогия с нея) .
75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
може да е от джантите, ако са алуминиеви в голям студ се свиват повече и изпускат съответно.
Е това наистина ме развасали - извинявай ама ...
При мен бяха балансите ( не лепещи се , а от старите , дето се набиват между гумата и джантата). Има явно с различни по дължина ..."щипки". Като се набие докрай - издиша. Ако издиша слабо и не го е забелязъл гумаджията след няколко дни ...
П.П. Това важи ако скоро си бил на баланс.
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
...същия ефект се получава и като нацелиш по-дълбока дупка. Поне при мен такава беше причината за спадналата предна лява гума.
AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433 Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Comment