Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ търся дебитомер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помощ търся дебитомер

Помощ .Тази сутрин ми гръмна всмукателният колектор /пластмасов е/моля ако някой знае от къде мога да си намеря да пише.
    АЛФА РОМЕО 146/1,4инжекцион /ТуинСпарк-1999 с газова у-ба.
    Благодаря предварително[/b]
    ALFA ROMEO 146/1.4-TS-16V
    1999г.
    ALFA ROMEO 166/2.4 JTD -1999г.

Ами ще гръмне като не си сложил газова инжекция.
    То евтиното винаги излиза по-скъпо
    Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

В раздела продава има един колега дето има много разглобени алфи попитай там темата му е най отгоре
      156 1,8 ТS 99
      Nissan Murano 2005

Comment

Незнам какъв е инжекциона но за него платих1200лв.Може би трябва да уточня ,че съм жена и неразбирам чак толкова много затова искам съдействие.Алфата е на метан а колектора е пластмасов. благодаря предварително за помощта
        1999г.

Comment

Има една морга на околовръстното на Пловдив, където имат 1.4 т. спарк. Моргата се намира на разклона за Брестовица! Тръгваш по Пещерско шосе да излизаш от града.Излизаш. На полудетелината слизаш на околовръстното и хващаш посока Асеновград. Първата отбивка вдясно е за Брестовица и Златитрап. Успех
          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

мерси много утре сутринта отивам и дано има колектор
            1999г.

Comment

Първоначално публикувано от Оги
              вместо да викаш на жената и помогни ако можеш.
              па ако не можеш не са обаждай
              ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

днес намерих един колектор от 146-ts 1,4 но е метален а моят е пластмасов . та сега питам дали мога да сложа метален вместо пластмасов и дали ще имам проблем след това
                1999г.

Comment

Този вариант май е по-добър. Няма да ти се пука така лесно. Само трябва да пасне.
                  От коя морга го взе? Че и на мен ми трябват някои дреболийки от интериора.
                  145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от Speeder
                    Има една морга на околовръстното на Пловдив, където имат 1.4 т. спарк. Моргата се намира на разклона за Брестовица! Тръгваш по Пещерско шосе да излизаш от града.Излизаш. На полудетелината слизаш на околовръстното и хващаш посока Асеновград. Първата отбивка вдясно е за Брестовица и Златитрап. Успех
                    аз неможах да намеря там защото беше продаден ,но има джунджурийки
                    колата е 145 и двигателя е разглобен.
                    на мен ще ми изпратят утре и ще видим дали ще пасне
                    1999г.

Comment

Ще пасне колектора, обаче ако колата е с ГИ, не виждам причина да гръмне така, още повече пък при палене което така или иначе трябва да е на бензин. Аз карах 2.5 години 1.4 TS с обикновена уредба и никога ама никога не е гърмяла /е само веднъж, но аз си играх да променям настройките на сместа/
                      Пиши какъв е резултата колежке!
                      Mitsubishi Outlander
                      Mitsubishi Space Star
                      Daihatsu Terios

Comment

тя не гръмна при палене ,а в движение .вече неразбирам нищо изчетох целият форум и разбрах,че може да е от много неща .в сряда ще сменям колектора и ще ви кажа резултата
                        1999г.

Comment

При движение може да гръмне от недобра настройка на сместа, както и от възникнал проблем по електрическата с-ма, обаче за бога това е ГИ, при него детонацийте би трябвало да са локални, евентуално между инжектора и всмукателния клапан, има нещо гнило в Дания... Колежке дай ако можеш детайлна снимка на двигателния отсек и по специално на всмукателния колектор.

Има един колега Янис /от Пазарджик/ на теб ти е близо, убеден съм че може да ти помогне. Можеш да му пишеш ЛС. Подвизава се в раздела "Алфи на газ" както повечето от нас които са любители на алтернативните горива, с тази разлика че той е професионалист, а някои от нас повече теоретици...
                          Mitsubishi Outlander
                          Mitsubishi Space Star
                          Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Cvetelin
                            Първоначално публикувано от Оги
                            вместо да викаш на жената и помогни ако можеш.
                            па ако не можеш не са обаждай
                            Ти като ме упрекваш помогна ли и ,по твоите думи и ти не трябва да пишеш тук ,след като не помагаш а да ми направиш забележка на лс.

Към колешката сори ,че така ти казах само ти направих забележка да внимаваш ,пък който ме разбрал разбрал който не е да е.
                            Колежке независимо какъв колектор ще слагаш на колата от тука на татъка отиди при свестен майстор газаджия и го накарай да ти монтира идин клапан ли е там квое където спира гърмежите и при евентуален гърмеж няма последствия.Иначе щом не разбираж от коли мисля ,че човека който ти е сложил уредбата е трябвала до те предупреди ,че трябва до сложиш газова инжекция
                            Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

с колектора всичко е наред смених го с алуминиев.майстора се справи перфектно и сега търся дебитомер някой ако има да пише /0280218001/или/46469917/.благодаря много
                              1999г.

Comment

Working...
                              X