Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за лампичката за маслото ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Питане за лампичката за маслото ...

Колеги,
    първо се извинявам за това, че със сигурност по темата е писано и друг път, но нямам възможност сега да се ровя из форума

Значи, бях в командировка предната седмица и колата (155 2.0) не беше карана общо 6 дни. Днес като я припалих ми светна лампата за маслото - не тази със щеката, а другата с количката и капката
    Никога преди не е светела. Веднага минах през бензиностанцията и сипах 1 л., защото като проверих нивото, ми се стори ниско.
    СЛед като долях лампата продължи да свети. Покарах малко така, изгасих колата и пак запалих след 30 минс - вече нищо не светеше. Сега, обаче докато паркирах отново се появи и забелязах, че свети само на празен ход. Като дам газ, изгасва

Бихте ли ми казали дали проблема е някъде в датчика, или може да е по-сериозно ?

Благодаря предварително !

п.с. Само да отбележа, че откакто съм взел колата, датчика за налягане на маслото не работи и не знам колко бара е
    Alfa Romeo 155 2.0 T.SPARK 8V

Fiat Grande Punto - 1.4 16V/95 Dynamic

щом примигва на празен ход,има вероятност да нямаш налягане на маслото,което може да е породено от развалена маслена помпа или лагери
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Не звучи добре
      Ама защо до преди една седмица нямаше нищо и като я оставих да почива, се появи това ?
      Alfa Romeo 155 2.0 T.SPARK 8V

Fiat Grande Punto - 1.4 16V/95 Dynamic

Comment

Working...
      X