If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Интересува ме какви модели Бош (без други марки) стават за 2.0ХДИ, 1.9ТДИ или 1.9ЖТД и кой е последния рилийс на Бош, подходящ за тези двигатели. Цената също, ако може
Благодаря на отзовалите се
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
В Гугъла ще намериш всичко, което те интересува, но да вметна Бравото дойде от Италия с Бош и на Алфата съм с такъв дори го местих на три коли и е на 6 години-Бош силвер плюс 30%- 44Ач, 540А стартерен ток, значи и двата са безупречни дори и зимата!
Купих миналата година някакъв Иксаид-италянски...не ми вдъхна доверие и го дадох на сина!
Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Exide и да вметтна акумулаторите са добри /ползвам такъв трета година/
Ланчата ми дойде с акумулатор Fiat-Lancia by Exide, което май ще рече че това е домашната марка на Фиат /не го твърдя но така пише на моя акумулатор/
Аз не бих се набутвал за Бош, мисля че българските са с напълно задоволително качество, да не пропускаме и факта че някой българин ще вземе заплата произвеждайки този акумулатор, а не "горките бедни немци" дето и без това са прездоволени!
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Exide и да вметтна акумулаторите са добри /ползвам такъв трета година/
Ланчата ми дойде с акумулатор Fiat-Lancia by Exide, което май ще рече че това е домашната марка на Фиат /не го твърдя но така пише на моя акумулатор/
Аз не бих се набутвал за Бош, мисля че българските са с напълно задоволително качество, да не пропускаме и факта че някой българин ще вземе заплата произвеждайки този акумулатор, а не "горките бедни немци" дето и без това са прездоволени!
И на мен ми казаха,че са хубави, ама алармаджията ми препоръча да го сменя,щот алармата се дразни от слабия му ток и аз пак се върнах на Бош!
Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
В Гугъла ще намериш всичко, което те интересува, но да вметна Бравото дойде от Италия с Бош и на Алфата съм с такъв дори го местих на три коли и е на 6 години-Бош силвер плюс 30%- 44Ач, 540А стартерен ток, значи и двата са безупречни дори и зимата! ...
И моята си дойде с бош силвър, но е 62 или 64 Ач, ако не се лъжа. А цени някой да знае?
_______ 146 JTD - ex
В Гугъла ще намериш всичко, което те интересува, но да вметна Бравото дойде от Италия с Бош и на Алфата съм с такъв дори го местих на три коли и е на 6 години-Бош силвер плюс 30%- 44Ач, 540А стартерен ток, значи и двата са безупречни дори и зимата! ...
И моята си дойде с бош силвър, но е 62 или 64 Ач, ако не се лъжа. А цени някой да знае?
Аз купвах преди нова година за Голфа,Варта Силвър,защото нямаха Бош 62 А за 210 лв. Боше беше на същата цена
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Е къде го прибутваш тоя куц кон при дизел-повера бе На тея голфове ми харесва 6-тата скорост и разхода само Тествах за малко такъв голф на един от Варненските алфисти...той си знае кой е :P
Иначе аз за акумулатор за дизел говоря. Цена от 210 лв ми се вижда ниска за Бош Силвер за нашите печки Тоя на голфа колко му е стартовият ток?
_______ 146 JTD - ex
бош са смотани акумулатори ве те са за така недолюбваните от вас немски машини купи си един италянски та да е завършена цялата раота кат ше се хабят нерви да е само по жабарски недоразумения
Аз не го търся за мене бе. За един френски дизел е Иначе аз не съм казвал, че недолюбвам немските. Даже идолът ми е едно ауди А3 в момента...нали се сещаш кое
Живот и здраве, ЖТД-то като порастне, да стане като това ауди
_______ 146 JTD - ex
здравей trustworthy, аз купих преди 3 месеца ексайд ексел 62/540 и нямам никакви грижи оттогава, вече 1 седмица карам така, че първите минути след запалване са особено критични - онези свещи дърпат над 50 ампера общо.. иначе акумулатора го взех за 142 пари , има око, редовно го гледам, и редовно е зелено на цвят. Интересно ми стана че в каталога на ексайд за 1.9 ЖТД на браво/а дават точно толкова колкото е заводския акумулатор като ампер-часове - 62. Имам предвид че на каталога може да се вярва според мен. Снаха ми кара 2.0 ХДИ с някакъв акумулатор с оранжево отгоре лепенка, не беше пален 2 месеца, стоейки в колата, и запали от веднъж, с никакви проблеми, за съжаление не помня марката му... Дано да съм ти помогнал с избора!
Comment