имало някаква ролка която се зацепвала на разпределителните валове при смяна на ремак, доста сервизи обиколих и я нямат тази ролка.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Свестен сервиз за смяна на ремъци и ролки в Стара Загора?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от tacheтази ролка трябва само за центровка на разпределителните валове за наглсяна на ремака, трябва да я имат сервизите които се занимават тези неща156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Колеги интересува ме цената за смяна на ремаци и ролки в сервизи в стара загора както и жестоко ме измъчва мисалта че гори яко масло така че каде могат пак в стара загора да ми кажат какво е и да се отремонтира преди или по време на смята на ремаците.Ако някои е имал подобен проблем каква е цената за смяна на гумички и пасаве на клапани + почистване на маслен сепаратор (дано само това да помогне)ALFA 156 1.8 98` - frontal crash...
year later again ALFA 156 1.8 98`
Comment
-
Първоначално публикувано от RoninNT Покажи съобщениеАко някои е имал подобен проблем каква е цената за смяна на гумички и пасаве на клапани + почистване на маслен сепаратор (дано само това да помогне)"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
И аз преди ходих в Примотек-а (кв. Кольо Ганчев), вече официалният сервиз е в кв. Железник, до Булагро, беше преди (и продължава да е ) BP масла. В складовете на Сердика може да потърсиш и сервиза на Илиян - Автокомплекс "Протект" (последно там ми правят колата).Last edited by nmushnikov; d.m.y г., 08:35.
Comment
Comment