Известие

Collapse
No announcement yet.

Свестен сервиз за смяна на ремъци и ролки в Стара Загора?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Свестен сервиз за смяна на ремъци и ролки в Стара Загора?

имало някаква ролка която се зацепвала на разпределителните валове при смяна на ремак, доста сервизи обиколих и я нямат тази ролка.

Мда нямат я ако кажеш каква е колата може и да те разбере някой какво търсиш а само предполагам че не търсиш ролка а 2бр пети
    156 1,8 ТS 99
    Nissan Murano 2005

Comment

Утре вечер щте имаш адрес.
      Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
      Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

тази ролка трябва само за центровка на разпределителните валове за наглсяна на ремака, трябва да я имат сервизите които се занимават тези неща

Comment

Първоначално публикувано от tache
          тази ролка трябва само за центровка на разпределителните валове за наглсяна на ремака, трябва да я имат сервизите които се занимават тези неща
          Първо уточни поне колата бензин или дизел е после коя година на производство и така ....а не е ролка а са пети с които се закопчават двата вала петите се слагат на по една на разпределителните валове на мястото на лагерите по схема, освен ако не е 2,0 тогава може да има нещо за балансиращите валове чесно казано не съм се интересувал как стоят там работите.
          156 1,8 ТS 99
          Nissan Murano 2005

Comment

1.6 TS 1999 г

Comment

Значи търсиш пети за зацепване на ангренаж на1,4 и 1,6 а не ролка ако решиш може даже да си ги купиш струват 116 лв но доставката е около месец.
              156 1,8 ТS 99
              Nissan Murano 2005

Comment

Срещу бензиностанция "Опет"е представителството на фиат и ланчия иди там и си мисля че ще ти свършат работа със сигурност.
                Алфа Ромео 155 2.0 16V T.S Super 1995 год.

Comment

На патриарх евтими кв. коле ганчево .Там се намира итал сервиза
                  Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
                  Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
                  Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P

Comment

знам каде се намира.
                    Доволни ли сте от него?

Comment

аз сам стра6но доволен,работят много добре.иди там няма да сбарка6.
                      Alfa Romeo 146ti,Alfa Romeo 156 1.8TS

Comment

Колеги интересува ме цената за смяна на ремаци и ролки в сервизи в стара загора както и жестоко ме измъчва мисалта че гори яко масло така че каде могат пак в стара загора да ми кажат какво е и да се отремонтира преди или по време на смята на ремаците.Ако някои е имал подобен проблем каква е цената за смяна на гумички и пасаве на клапани + почистване на маслен сепаратор (дано само това да помогне)
                        ALFA 156 1.8 98` - frontal crash...
                        year later again ALFA 156 1.8 98`

Comment

Първоначално публикувано от RoninNT Покажи съобщение
                          Ако някои е имал подобен проблем каква е цената за смяна на гумички и пасаве на клапани + почистване на маслен сепаратор (дано само това да помогне)
                          По принцип в СФ за пилене на главата, пълната и ревизия със смяна на гумичките е 170 кинта, но си струва.....в СТЗГ нямам идея колко е......
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

И аз преди ходих в Примотек-а (кв. Кольо Ганчев), вече официалният сервиз е в кв. Железник, до Булагро, беше преди (и продължава да е ) BP масла. В складовете на Сердика може да потърсиш и сервиза на Илиян - Автокомплекс "Протект" (последно там ми правят колата).
                            Last edited by nmushnikov; d.m.y г., 08:35.
                            Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

Working...
                            X