Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с обороти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с обороти

Здравейте! От близо две години карам Алфа 145 Боксер и до момента не съм имала особени проблеми. Но ... онз ден най-изненадващо светна едно черевено на таблото (прилича на душче) и оборотите започнаха да играят до 3000. Майстора каза, че трябва да ходя на диагностика и минах през три сервиза, които обаче нямат нещо (софт ли е, програма) за моята кола. Молбата ми е да препоръчате сервиз, който прави тази диагностика.

PS Знам, че мога да ползвам търсачката, но искам мах. дейтнато инфо. Мерси!
    Alfa Romeo 145, 1.6 Boxer

Третата тема в този раздел се казва ДИАГНОСТИКА!!!
    Успех с боксера
    145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=10814
      Ето това е по темата
      2014: Deutschland über alles

Comment

Мурджев, ти ли разправяше, че на 1.6 никога не светвала тая лампа?
        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
        Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky
          Мурджев, ти ли разправяше, че на 1.6 никога не светвала тая лампа?
          Той да И е прав. Никога не, ама мнооого рядко. Е и при всяко палене де Мойта само веднъж е светвала - като я качваахме на автовоза й свърши бензина и оня беше се опитал да я пали с газ
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Re: Проблем с обороти

Първоначално публикувано от vens
            Здравейте! От близо две години карам Алфа 145 Боксер и до момента не съм имала особени проблеми. Но ... онз ден най-изненадващо светна едно черевено на таблото (прилича на душче) и оборотите започнаха да играят до 3000. Майстора каза, че трябва да ходя на диагностика и минах през три сервиза, които обаче нямат нещо (софт ли е, програма) за моята кола. Молбата ми е да препоръчате сервиз, който прави тази диагностика.

PS Знам, че мога да ползвам търсачката, но искам мах. дейтнато инфо. Мерси!
            може да ти се стори на майтап, но ако колата ти седи отвън прегледай за интервенции по кабелите - от котки, мишки и други вредители. На тая кола инжекциона не се чупи.
            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
            X