Известие

Collapse
No announcement yet.

Не включва скоростите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

няма страшно
    щом не изпадат обслужващите ремъци положението е в норми

Comment

Абе хич не е в норми. Жената отказа да я кара /а уж за нея я купих/ и ми приватизира алфата . Така че, ако можеш да ме насочиш къде да ида за посочената диагностика или пък за цялостно решение на проблема ще е добре. Че пак се бях насочил за смяна на целия съединител този път. То не бяха смени на масла, смазване на жила и т.н. Ба мааму тая кошница ще ми излезе златна
      Alfa Romeo 156 '04 2.4 JTD M-jet

Comment

Колега ,в такива случаи мой приятел казва "язък за барута". Свали си кутията и този път смени и притискателният диск,също и аксиалният лагер,и... давай газ
        Alfa Romeo 155 2.0TS 8V

Comment

Да де но АКО има аксиално изместване на коляновия вал, това въобще няма да помогне
          Mitsubishi Outlander
          Mitsubishi Space Star
          Daihatsu Terios

Comment

ако не можеш да се спраиш
            в цунимиго тунинг имат опит с подобен род замервания
            и могат да ти помогнат

Comment

с жило ли се задвижват скоростите и огледали механизма
              Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
              Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
              Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P

Comment

да си кажа и ас моита болежка не е много по темат ама.. на моита става точно обратното като е студена е супер сас нов саединител сам ,,валео,, целия комплект смених а като карам 50-60 км само градско започва да влизат трудно скоростите задна харка сменял сам маслото на ск.кут.преди 3 месеца от какво може да е така
                алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

Колега сменяй аксиалния лагер и провери дали диафрагмата на притискателния диск не е пукната или деформирана. Ако е читава я запази, но лагера го сменяй 100%. Навремето имах същия проблем с една Сиера и се оказа, че петите на аксиалния лагер там където го натиска вилката са износени различно натискаше диафрагмата неравномерно (накриво). Смених го и стана супер. После смених и колата, но това вече е друга тема.

Успех!!!
                  sigpicМечтите стават реалност...Ама как..!?
                  Alfa Romeo 156 SW 2.0ts

Comment

Working...
                  X