Известие

Collapse
No announcement yet.

VIN decoder...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• VIN decoder...

...търсих под дърво и камък, свалях програмки, тъпанарщини, но не, не и не Много малко информация събрах. Ако някой може да помогне от къде да намеря такъв декодер за Алфите ще съм му много благодарен

...или поне да направи справка, номерчето е ZAR93200001151021

Comment

изпреварих вальо
      '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
      '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

бтв програмата се казва ePer както е видно и съдержа всичко за моделите от 75цата насам както и за фиат и ланча от сходните години....
        имаше я някъде тука иначе вальо е доктор на науките по тази специалност.
        какво по специално ти трябва
        '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
        '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Първоначално публикувано от alf
          изпреварих вальо
          [/img]
          ехм човек да не иде да обядва ебаси
          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Ами... решил съм да купувам тази Алфа и да я проверя Малко ще отклоня темата, но ако имате нещо да ми казвате като я гледам... Колата е с газов инжекцион, лошото е, че не знам в какво състоние е и не мога да я закарам в сервиз, защото е без номера Дърпа прилично, но я тествахме само до 3-та защото я караме на затворен път. Спирачките ковът само да ги докоснеш... чува се и един неприятен звук от изпускателната система (много специфичен за коли карани на газ) като подрънкжане на ламаринки... Като се навие до край волана почват да спадат оборотите (пробвах една 1.8 и не правеше така ) Двигателя работеше равномерно, след теста... ми се стори, че не е така... Някакви съвети за каво да гледам още?

п.п. Забравих да ти благодаря, няколко часа се ровя из някакви тъпи сайтове и нищо, 10х

Comment

Относно звънтенето от ауспуха:
              Ако става дума за не много силен шум, който се появява към 3000 оборота...имат го всички 156-ци 2.0ТС....и аз отначало се шашках....обиколих всички ауспухчийници в София...и накрая като чух още 4-5 156-ци с абсолютно същия звук се успокоих.
              Сега вече дори ми харесва!!!

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
              1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

Toчно на 3000 оборота се чува

Comment

Какво като е без номера ?

Качавате я на подемник и отивате в ВАНТО да я качат на Екзаминера.

Ако ти кажат /продавачите/ че не може.... аз лично не бих я взел.

Досега само пред мен са минали 10-тина съвсем случайни коли за тест - докарани и откарани с подемник.
                  2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
                  GSM: 0888 520 600

Comment

Колко ще ми струва това удоволствие и някой може ли да ме свърже с човек който да свърши работата?
                    п.п. Ако администраторите преценят, може да се рзадели темата

Comment

Aз като карах моята дадох за двете посоки искаха 50 лева - може да се пазариш и за по-малко. А после като я караха до КАТ накарах автокъщата да плати и осигури превоза - щом ми я дават без номера.
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

бтв програмата се казва ePer както е видно и съдержа всичко за моделите от 75цата насам както и за фиат и ланча от сходните години....
                        Aко обичаш дай линк към тази програмка или ми я прати на кris11@abv.bg.
                        Mежду временно можеш да ме провериш по кода :ZAR16700000108419

RE Valjo Благодаря много за инфото. Аз потърсих програмката по-късно и видях , че е тлъстичка на МБ ти .Намерих я в 1 руски сайт.
                        Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                        Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Първоначално публикувано от kris11
                          Aко обичаш дай линк към тази програмка или ми я прати на кris11@abv.bg.
                          Mежду временно можеш да ме провериш по кода :ZAR16700000108419
                          "програмката" е 1.5G
                          та с изпращането ще стане малко по-сложно
                          а иначе за този ВИН номер еПера показва следното

Comment

А от къде може да се дръпне?

Comment

Първоначално публикувано от madeinbg
                              А от къде може да се дръпне?
                              ами от мулето, доколкото ми каза Марио от Ланча форума ...

Comment

Working...
                              X