Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем-гасне без причина

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем-гасне без причина

От известно време имам проблем,колата гасне когато си иска,дори в движение със 120км/час на скорост изгасва-моторът върти но не се възпламенява горивото,все едно няма ток и после изведнъж пак тръгва.Прави го и на бензин и на метан все едно губи ток,но само гаснее или и падат оборотите до долу и светва лампата на инжекциона,иначе всичко друго си работи-таблото си свети ,мп3 работи,фаровете също работят.Не знам какво и става.Когато е на място понякога претриса и след малко изгасва,понякога след това много трудно пали.Последният пат когато взе да ми прави този проблем се оправи сама и след това съм изминал 1500км без ядове, но от вчера пак я прихванаха лудите и днес от работа до нас(около2-3км) изгасна поне 5-6 пъти.Ходих на елкон но от там ми казаха 4е докато не го направи пред тях този проблем нищо нямало да покаже и тя наистина като я закачиха се кротна и като нова работеше. Sad
    Не знам какво да правя,много е гадно така,както си караш и забие муцуна.
    Даите съвет,какво може да бъде.Благодаря предварително!
    Alfa Romeo 146 1.6boxer 103hp метанов инжекцион
    Alfa Romeo 156 1.8 t.spark 144hp B.R.S gas
    Оpel Corsa 1.4 90hp 2008-служебната

Колко теми ще пуснеш за това гаснене?
    Неможеш ли да я закараш на майстор пък той да каже какво точно и има?
    --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
    sigpic

Comment

това е проблема че ми писна да ходя цяла седмица по маистори и в краина сметка нищо
      Alfa Romeo 146 1.6boxer 103hp метанов инжекцион
      Alfa Romeo 156 1.8 t.spark 144hp B.R.S gas
      Оpel Corsa 1.4 90hp 2008-служебната

Comment

...вероятно някъде имаш лоша маса (някой от кабелите за замасяване не е добре стегнат или вече е достатъчно ръждив/окислен). Възможно е и датчика за положението на коляновия вал да е с разхлабена букса или да е позацапан. Но това са само предположения, които лесно можеш да провериш...
        Успех!
        AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
        Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

аз имах такъв проблем с алфата! смених въздушен филтър и й мина!
          късмет
          Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Днес на служебния Фиат дукато така стана.
            Проверих бушоните (силовите,подкапака за двг) на единия едното краче беше пречупено и тоците ту ги има ту ги няма.
            Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
            159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
            NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Working...
            X