Интересувам се от стандартните или т.н. базови системи за сигурност в Алфа по модели и години, предимно след 2002г в 156, 147, 159, GT. Какъв е броя на възд. възглавници? Всякаква информация по темата ще ми е от полза!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Системи за сигурност в Алфа Ромео
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от virusalfaПървоначално публикувано от търтейна SRS кое точно им е различното дали са в алфа или примерно волво?
че ми стана интресеноНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Моите са 12, но не работят в момента. Навярно се е окислил някой от куплунгите, но какъвто и да е проблема ако не работи една - не работят всичките. Това е според Вантотрейд, Аутоиталия и т.н. Аз не мога да видя логика, но щом така казват... Иначе системите за сигурност са си много добри. За ВДЦ Пинко беше писал, че работи перфектно и се включва когат тряя....
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=20321
Comment
-
ха те такаа ...
възглавниците са пасивна система за сгурност... както и колана например, и прекъсването на горивото при удар например.
ако се е стигнало до тях ебем ти и сигурността... не казвам, че не са важни де.
виж активните системи са Важните ралти ...
от тях Алфите споменати от теб най-много да имат ABS с EBD, ESP познато като VDC и ASR. аа и трети стоп.
ако изпускам нещо колегите шма допълнят.Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaayПървоначално публикувано от търтейаре да не са 12 а
освен ако не си носиш де.Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD
Comment
Comment