Известие

Collapse
No announcement yet.

Маншончета на инжектирите: от къде ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Маншончета на инжектирите: от къде ?

Здравейте колеги !

Гумените маншончета на дюзите(същите ги има и на някои датчици) са доста закъсани. Въпроса ми е от каде мога да намеря нови такива, защото в доста магазини ги нямат. Евентуално ако можете да ми дадете номер на резервната част, за да мога да попитам в сервиза на Ауто Италия.

На приложената снимка съм посочил маншона.

Благодаря,
    Ники

Ники ако кажеш каква кола караш може и да се намери номер ама така без модел не е много лесно, макар че някои колеги веднага ще познат мотора.
    156 1,8 ТS 99
    Nissan Murano 2005

Comment

Алфа 155 2.0 8V 94г.

Comment

Това на снимката не е твоя мотор, нали (1.7 е)? Иначе за маншончетата - и моите са на дреп, ама не им се вживявам
        75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
        155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
        FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
        Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

И моите са много зле повечето. Ако си намеря нови бих ги сменил всичките (или поне тези, до които имам достъп).
          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
          Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Тези маншончета не са точно на дюзите. По-скоро са на куплунзите на кабелите към дюзите. Не е фатално, ако са скъсани. Дори и да си намериш здрави, което най-вероятно ще е от друга инсталация, много трудно ще успееш да ги сложиш.
            Alfa Romeo 75 24V

Comment

Та някой колега с ePER може ли да им открие part номера ?

Comment

На моя двигател всичките гумени маншони на кабелите са за боклука. И тъй като силно ме съмнява да могат да се намерят отнякъде нови на разумни цени се каня някой слънчев ден да побългаря всичко с помоща на термошлаух и пистолет за горещ въздух. Ама като гледам колко други неща имам да оправям този ден може и да не настъпи в обозримото бъдеще
                167.AR67302

Comment

Working...
                X