Известие

Collapse
No announcement yet.

Подложки за амортисъорите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Подложки за амортисъорите

Вижте какво намерих в немския Ebay: http://cgi.ebay.de/Federwegsbegrenzer-A ... 0226785704
    И тъй като с джантите ми закача едната задна гума като кача хора отзад, това дали ше ми помогне? Точно за тая работа ги дават тея пръстени. А и отпред ше сложа за всеки случай ако става. Само че трябва да знам дебелината на щангата на амортисъора, а колата не е при мен. Та има ли как да разбера това, че нещо с епера не се разбираме добре? То не знам дали амортисъорите са стандартни или и те са некакви спортни
    166, 2.4 JTD'00

Аз съм карал с такива но си ги бях направил сам .Взамаш 1 цилиндричен тампон с дупка изрязваш го на твоята височина.Измерваш растоянието от калника до гумата и оставяш съшото но с 1см по малко като клиренс ,не е особенно приятно по дупките ама поне не опира гумата.
    sigpic98.ALFA 156 1.8 T.S. ALFA ROMEO 33 1.4 GT 1300 JUNIOR

Comment

Аз имам едни задни за 145/6 около 3-4 см. са високи,бяха ми на колата ма ги махнах
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ок, ше взема да си ги поръчам, с доставката 10 бройки излизат около 10 евро, няма смисъл да се занимавам
        166, 2.4 JTD'00

Comment

Mury ше можеш ли да погледнеш ако не те затруднява какъв е вътрешния диаметър на тия подложки, че според дистрибутора е 16,5-17мм, но препоръчват да се провери за всеки случай
          166, 2.4 JTD'00

Comment

Working...
          X