Известие

Collapse
No announcement yet.

Голям проблем !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Скарата между предниа капак и чистсчките.....

Драги колеги,регистрирах се преди малко с огромен интерес и с една молбичка
    Имам Алфа 156 от около 1 год,но имам проблем:
    Скарата или незнам как се казва тази част която е между предния капак и под чистачките ми се е изкривила нагоре,от слънцето може би..Има ли опасност от навлизане на вода във двигателя при валеж,миене и т.н. и можете ли да ми кажете как се сменя туй нещо и откаде мога да си порачам в нета,че тук в Австрия са по 50,60 еврака.Благодаря ви!
    Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Драги колеги,регистрирах се преди малко с огромен интерес и с една молбичка
      Имам Алфа 156 от около 1 год,но имам проблем:
      Скарата или незнам как се казва тази част която е между предния капак и под чистачките ми се е изкривила нагоре,от слънцето може би..Има ли опасност от навлизане на вода във двигателя при валеж,миене и т.н. и можете ли да ми кажете как се сменя туй нещо и откаде мога да си порачам в нета,че тук в Австрия са по 50,60 еврака.Благодаря ви!

Нищо няма да сменяш.
      махаш чистачките,болчета където има,след това откачаш щипките и пак в обратен ред закачаш като гледаш да легне платно на джама.
      Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
      159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
      NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Нищо няма да сменяш.
        махаш чистачките,болчета където има,след това откачаш щипките и пак в обратен ред закачаш като гледаш да легне платно на джама.[/quote]

Благодаря ти колега(майна )
        Ама точно по средата,кадето се събират 2 те части от скарата,се е огънало(изкривило)и стои на ок.1 см.от стаклото и горките гумички старчат ей така....та ги лепях и сас най здравите лепила,и пак се отлепя...

Alfa romeo 156 1,9 JTD '01
        Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Така , проблема се оказа картер .
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

а коляновия вал в какво състояние е колега
            146 Turbo

Comment

Красавец е Темата може да се затваря Мерси за вниманието
              145 1.6 ТС '97 ех.
              145 1.9 JTD '00