Колеги някой който е по запознат може ли да ми даде малко повече информация за ксенона? Интересува ме ако реша да си слагам и на дългите още една система ли трябва да слагам. Това ли е единствения начин, защото ако искам примерно да присветна на някой той докато загрее ксенона нищо няма да стане според мен? Благодаря предварително!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Малко повече инфо за ксенона
Collapse
X
-
Общо взето ,така е както си го мислиш.За дълги трябва още една с/ма.За присветването няма да е голям проблем - повечето масови(евтини) системи при паленето светват силно,след това намаляват и след 2-3сек.вече светят нормално.Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed
-
Има вече и ксенон който на един баласт комбинира крушката за късите и крушката за дългите. Не съм ги пробвал и не мога да ти кажа как работят, но ако си заинтересован мога да ти дам координати къде се предлагат.Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от 50 centИма вече и ксенон който на един баласт комбинира крушката за късите и крушката за дългите. Не съм ги пробвал и не мога да ти кажа как работят, но ако си заинтересован мога да ти дам координати къде се предлагат.
Благодаря предварителноAlfa 145 1.8 TS '97
Comment
Comment