Известие

Collapse
No announcement yet.

Багажник за байк vs спойлер на багажника

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Багажник за байк vs спойлер на багажника

Решил съм да си слагам багажник за байк. Най-удобен ми се стори багажник за задницата. Събира 3 байка и лесно се монтира. След като се поразтърсих обаче, май се оказва, че няма да го бъде, понеже съм със спойлер на багажника. Багажник за тавана ще излезе доста скъпо, защото трябва да монтирам лайсни, после конвенционален багажник и накрая байк стойките.

Дайте някаква идея какво да правя. Има ли модели задни багажници, които да може да се монтират при наличието на спойлер? Спойлера дали пък може да се маха и слага лесно? Или пък тр да го махна перманентно? Или пък някакво евтино решение за монтаж на тавана?
    Alfa Romeo 146 1.9 JTD '99

Re: Багажник за байк vs спойлер на багажника

Първоначално публикувано от minddwell
    Решил съм да си слагам багажник за байк. Най-удобен ми се стори багажник за задницата. Събира 3 байка и лесно се монтира. След като се поразтърсих обаче, май се оказва, че няма да го бъде, понеже съм със спойлер на багажника. Багажник за тавана ще излезе доста скъпо, защото трябва да монтирам лайсни, после конвенционален багажник и накрая байк стойките.

Дайте някаква идея какво да правя. Има ли модели задни багажници, които да може да се монтират при наличието на спойлер? Спойлера дали пък може да се маха и слага лесно? Или пък тр да го махна перманентно? Или пък някакво евтино решение за монтаж на тавана?
    Аз имам един, който стъпва на 4 крака и не би трябвало спойлерът да му пречи - навремето ги продаваха в Метро за 50-60 лв.
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD
    Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

дай да видим, да го тествам...има ли такава възможност?

Comment

Първоначално публикувано от minddwell
        дай да видим, да го тествам...има ли такава възможност?
        като опитен в тая раута.... багажник за цяло право колело на покрива....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Голяма скъпотия и разправия е на покрива.. да монтирам лайсни, после багажник, после стойки...Пък и на мен ми тр стойка за 2-3 байка.
          Не мога да се сетя да съм мяркал алфа с багажник на покрива..

Comment

Колеги, много ви моля, дайте някакъв съвет. Обикалях из байк магазините, но това, което ми предлагат е стойка за покрив или за багажник без спойлер! А аз имам спойлер. Има ли такъв тип стойка, или поне дайте съвет къде да питам. Благодаря предварително.

Comment

Не мога да се сетя да съм мяркал алфа с багажник на покрива..[/quote]

Има, даже си има оригинални с емблема на Алфа.Ще го снимам и ще ти го покажа.
              sigpicAlfa Romeo 155 2.5 TD 96год.VM 31B,155 2.0 16V 96 год и Fiat Tipo 1.6 IE 95 год.

Comment

почти онтопик.
                понеже vs напоследък се използва под път и над път не особено правилно
                ver•sus /vss; NAmE vrss/ prep. (abbr. v, vs)
                1 (especially sport or law) used to show that two teams or sides are against each other: It is France versus Brazil in the final. in the case of the State versus Ford
                2 used to compare two different ideas, choices, etc.: It was the promise of better job opportunities versus the inconvenience of moving away and leaving her friends.

или поне според оксфордския речник.
                I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                Roosevelt

Comment

Millko, не съм много фен на идеята за стойка на покрива. Трябва да купувам лайсни, после багажник и накрая стойки. Качването и закрепването на байковете на покрива е по-трудно, отколкото отзад на багажника. Мисля, че и повече от 2 байка на покрива няма да може да се качат. И ще се усещат по-силно при шофирането. Обаче бих искал да видя все пак от любопитство.

Pinky, точно това ми беше идеята за versus. Спойлера срещу стойката за багажника. Да се откажа или от спойлера или да качвам байкове отзад. Но все пак ми се ще да намеря подходящата стойка

Comment

Working...
                  X