Известие

Collapse
No announcement yet.

Козметика за Алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Козметика за Алфа 156

С какви препарати си миете колите шампоан, препарат за табло, гланц паста?С какво си бършите прозорците,че особенно задния като го бърша с препарат и вестник и нагреватилите май се притриват?
    Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

миене

Спрей за табло, гъбичка авто лустро, а за стъклата навлажнена гюдерия.
    Zastava 55
    VAZ 2101
    AUDI 80 `80
    VW Golf III `93
    ALFA ROMEO 1,8 TS `98

Comment

Дам добра тема.Аз искам да питам за кожения салон някаква козметика и за тавана има няколко гадни петна като от пот по ревера на риза.Просто на това ми приличат и не знам от какво се получават.Виждал съм ги при много коли и ако някой знае нещо с което да ги изкарам ще е супер.

Comment

egx, аз имах същия проблем. Предложиха ми оригинален препарат "TOYOTA Upholstery Cleaner". Изкара всичко и съм много доволен!!! Малко е скъп, но го има при официалните вносители на TOYOTA. Не искам да правя реклама на никого!!! Просто съм много доволен; може препарати със същите качества да има и под други марки и на други места. Само се опитвам да помогна! Поздрави!
        156-1,6-'98

Comment

А някой знаели с какъв препарат може да се третира тавана, без той да му навреди (да висне)?
          Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Ба, за кожения салано е писано-обикновен вазелин веднъж годишно се маже, една туба е предостатъчна, а след това от време на време може с всякакъв препарат за кожа /те са по леки, а вазелина е по плътен, като структура/, а за миенето ползвам един, който дава и вакса и мие на фирма Аrexons, а паста мажота неабразивна на Conax май, че не ми се рови пак зад пералнята
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

е добре де ама плюша как го почистваме и за тавана и мен ме интересува :P

Comment

Първоначално публикувано от mi6onski
                За тапицерията бях си взел един спреи на кустинурка ли беше трябва да видя опаковката, отгре е с пластмасова жълта четка направо я изпрах с нея цялата колам,без тавана, то за 1 пат стига. Пръскаш,четкаш, чякаш 5мин и бършиш с парцал, после няма грам прахоля все едно си я прал, дават го и за мазни петна ма имам едни в багажника не излезнаха, ама добре я изпра и се освежи интериора!даже и мокета изпрах стана супер като нов немаше грам прашец!

Comment

Аз свалих тавана.....макар че ми се налагаше за друго, и използвах случая....
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ
                    Аз свалих тавана.....макар че ми се налагаше за друго, и използвах случая....
                    И са какво го изми го изчисти?На какво се държи тавана?На щифтове ли е или е залепен? лесно ли се сваля?

Comment

за москвич козметиката е същата
                      и заминавате в общ технически
                      ако някой внимава да чете то си пише в обяснението на раздела за какво е
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Тавана се мие само сухо ! В противен случай провисва . В един пулверизатор разтворете добре перилен препарат , и пръскайте на мъгла . Търкате с гъбичка , и после с микрофибър обирате мокрото и мръсотията . За кожата има добри препарати , чистата кожа не трябва да лъщи , а да е матова .
                        145 1.6 ТС '97 ех.
                        145 1.9 JTD '00
                        307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex
                          Тавана се мие само сухо ! В противен случай провисва . В един пулверизатор разтворете добре перилен препарат , и пръскайте на мъгла . Търкате с гъбичка , и после с микрофибър обирате мокрото и мръсотията . За кожата има добри препарати , чистата кожа не трябва да лъщи , а да е матова .
                          Таваните на 145/6 и 156 нямат нищо общо.

На 156 тавана може и с пароструйка да го миеш, нищо му няма.
                          Volvo XC90 D5 '06
                          Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                          Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                          ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                          ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Аз изказвам мнение , как става най-добре . Какви ли не тавани съм мил , на Вайпър , 599 , Ф430
                            145 1.6 ТС '97 ех.
                            145 1.9 JTD '00
                            307 CC 2.0 '04

Comment

Аз съм адски много доволен от продуктите на -
                              http://armorall.com/
                              Не са скъпи,качествени са и ефекта е невероятен!!!
                              Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Working...
                              X