С какви препарати си миете колите шампоан, препарат за табло, гланц паста?С какво си бършите прозорците,че особенно задния като го бърша с препарат и вестник и нагреватилите май се притриват?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Козметика за Алфа 156
Collapse
X
-
Дам добра тема.Аз искам да питам за кожения салон някаква козметика и за тавана има няколко гадни петна като от пот по ревера на риза.Просто на това ми приличат и не знам от какво се получават.Виждал съм ги при много коли и ако някой знае нещо с което да ги изкарам ще е супер.
Comment
-
egx, аз имах същия проблем. Предложиха ми оригинален препарат "TOYOTA Upholstery Cleaner". Изкара всичко и съм много доволен!!! Малко е скъп, но го има при официалните вносители на TOYOTA. Не искам да правя реклама на никого!!! Просто съм много доволен; може препарати със същите качества да има и под други марки и на други места. Само се опитвам да помогна! Поздрави!
Comment
-
Ба, за кожения салано е писано-обикновен вазелин веднъж годишно се маже, една туба е предостатъчна, а след това от време на време може с всякакъв препарат за кожа /те са по леки, а вазелина е по плътен, като структура/, а за миенето ползвам един, който дава и вакса и мие на фирма Аrexons, а паста мажота неабразивна на Conax май, че не ми се рови пак зад пералнятаAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от mi6onskiе добре де ама плюша как го почистваме и за тавана и мен ме интересува :PAlfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от mi6onskiе добре де ама плюша как го почистваме и за тавана и мен ме интересува :P"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТПървоначално публикувано от mi6onskiе добре де ама плюша как го почистваме и за тавана и мен ме интересува :PAlfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
Тавана се мие само сухо ! В противен случай провисва . В един пулверизатор разтворете добре перилен препарат , и пръскайте на мъгла . Търкате с гъбичка , и после с микрофибър обирате мокрото и мръсотията . За кожата има добри препарати , чистата кожа не трябва да лъщи , а да е матова .145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flexТавана се мие само сухо ! В противен случай провисва . В един пулверизатор разтворете добре перилен препарат , и пръскайте на мъгла . Търкате с гъбичка , и после с микрофибър обирате мокрото и мръсотията . За кожата има добри препарати , чистата кожа не трябва да лъщи , а да е матова .
На 156 тавана може и с пароструйка да го миеш, нищо му няма.
Comment
-
Аз съм адски много доволен от продуктите на -
http://armorall.com/
Не са скъпи,качествени са и ефекта е невероятен!!!Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment
Comment