Известие

Collapse
No announcement yet.

новак

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mury
    Първоначално публикувано от isoiso
    10W60 е масло за състезателни автомобили, направено да издържа в критични режими, температури и натоварвания. Слагането му в нормален автомобил е грешка. Производителя на колата си посочва подходящия вискозитет, обикновено 10W40.
    Как реши че е грешка,я обясни
    Като се чудиш за какво масло да си дадеш парите, най-добрия вариант е да си много прост и поради тази причина да си отвориш книжката и да прочетеш какво дава производителя на колата За съжаление в Бг прости хорица няма, всички са инженер-химици.
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

10W60 е масло за състезателни автомобили, направено да издържа в критични режими, температури и натоварвания. Слагането му в нормален автомобил е грешка. Производителя на колата си посочва подходящия вискозитет, обикновено 10W40.
      Като се чудиш за какво масло да си дадеш парите, най-добрия вариант е да си много прост и поради тази причина да си отвориш книжката и да прочетеш какво дава производителя на колата За съжаление в Бг прости хорица няма, всички са инженер-химици.
      Ма ти мнооо голем разбирач ше додеш бре Аз си карам колата със Селения Рейсинг,защото колата е на 20 000 след основен ремонт,защото си запазва качествата дори и при 100 гр.и нагоре,защото колта работи много по тихо отколкото с 20К
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Я прочети за какво е Селения рейсинг
        http://www.flitalia.it/en/fl/manuale/en ... htm#racing
        Аз от английски много не разбирам ама пише че може да замести 20К-то. И Mury е прав със реисинг колата работи по добре и по тихо.
        156 1,8 ТS 99
        Nissan Murano 2005

Comment

За 6 цилиндровите двигатели и за JTS. Същото го пише и в книжката. За ТС пише само 20К и Пърформър.
          2014: Deutschland über alles

Comment

..

Еми аз пък съм си доволен от рейсинга ... ве4е минахме 10000 км и не съм долял и капчица и мисля да си го търкалям до 15000
            BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Колега мойта е със същия мотор и извънградско ми даде 6.5/100 ама много я ръчках... Средната темп. беше 80 гр. като ту се качваше ту слизаше а и пусках климатика на места..Мисля, че за мотор 1.4 разхода извънградско трябва да е около 6/100 ако не я гониш много.. Провери си колата на диагностика..
              Алфа Ромео 156 1.8 TS `99

Comment

Първоначално публикувано от piqnica
                Колега мойта е със същия мотор и извънградско ми даде 6.5/100 ама много я ръчках... Средната темп. беше 80 гр. като ту се качваше ту слизаше а и пусках климатика на места..Мисля, че за мотор 1.4 разхода извънградско трябва да е около 6/100 ако не я гониш много.. Провери си колата на диагностика..
                Ти с колко я гониш доста ,4е ти гори 6.5 , 120-130 ако е доста Ина4е да с 90-100-110 може и до 6 да паднеш ам трудно Ина4е мойта 140-180 си гори към 8
                BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Първоначално публикувано от Novachev
                  Я прочети за какво е Селения рейсинг
                  http://www.flitalia.it/en/fl/manuale/en ... htm#racing
                  Аз от английски много не разбирам ама пише че може да замести 20К-то. И Mury е прав със реисинг колата работи по добре и по тихо.
                  И повече гори В кое плуваш по-лесно - във вода или в мед, сравнението е абсолютно просташко и преувеличено но сигурно ме разбра. То и за скоростни кутии на състезателни автомобили маслото е ЕР 85W140 кой кара с такова?

П.С. не казвам, че на колата нещо ще и стане, просто не си струва, ако не си някакъв да я караш постоянно в прекъсвач.
                  sigpic
                  156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                  "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                  X