Известие

Collapse
No announcement yet.

Изправяне и оправяне на джанти :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И от мен + за Ванката от Казичене. Изпъна и 4-те джанти на струна. Като ги качи на баланса не даваха и милиметър отклонение. Любо, няма да сбъркаш.
    www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Какви са цените на джанта 16-17" ?
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

На мен за 17 ми взе по 20лв на парче. Заварките са по 10лв.
        www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
          Какви са цените на джанта 16-17" ?
          Някъде четох, че цената е лев на цол.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Да обобщим
            Иван - 0885 077 999
            Казичене, ул "Старият Искър" и "Мито Войнишки"

Comment

Здравейте колеги,от скоро съм Алфист (горд собственик на GTV 2.0 16v 916C) и за "зла беда" бачкам в автоцентър за гуми и джанти.Правим всичко при нас без песъкоструйката,но си имаме човек за това,ако не ви се занимава.Изкрънкал съм отстъпка 20% от труда от началството (засега ),но като цяло цените ни са добри,както на нови така и на втора употреба гуми и джанти (втората употреба внасяме сами от Германия и Швейцария).Изправянето не е на Хлв./цол,а според повредата. Центърът се намира на "Ломско шосе" 260,няма как да го пропуснете идвайки по "Ломско" преди Околовръстното в дясно. Денонощно!!! (аз съм нощната смяна-Благой)

Comment

Още един + за Иван и екипът му в Казичене
                Now: 156 2.5 V6 24V
                Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Аз пък ходя при един друг Иван. Това му е сайта: http://gumidzhanti.com/ . Намира се на околовръстното и улица суходолска на ъгъла. Човека винаги е бил коректен към мен и каквото съм правил при него, след това съм нямал грижи. И брат ми и баща ми си правят гумите/джантите там и за сега сме нямали оплаквания от него.
                  Fiat Bravo II 1.4 16v

Comment

Working...
                  X