Известие

Collapse
No announcement yet.

АПЕЛ КЪМ ТЪРГОВЦИТЕ И ВНОСИТЕЛИТЕ НА ЧАСТИ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• АПЕЛ КЪМ ТЪРГОВЦИТЕ И ВНОСИТЕЛИТЕ НА ЧАСТИ

Господа,крайно време е да се запознаете по-отблизо с автомобилите,за които продавате части,защото на много от вас не са Ви ясни ремонтите как се правят.ПРЕПОРЪЧВАМ да внесете в магазинната мрежа необходимите гайки,осигурителни пръстени,дихтунги,по-качествени лагери,по-качествени маншони,както и примерно капачки на лагери на главини.Оказа се,че примерно александър ауто никога не са внасяли за най-масовата лагерна главина-задна за Типо капачки.Айде сега да си представим как ако ви е развалена капачката и няма по моргите ще се снабдим с такава?Отговора е -НИКАК!Освен това да се наблегне на вноса и доставката на части,съобразно автопарка ни.Не може в един магазин да се продава само хляб и сирене,господа Необходими са и пулове за реглаж на алфови мотори с (9мм клапани),демферни шайби за всички дизели(подсещам Ви,че няма само JTD).В магазина какво има-има само свещи,накладки,някои нща по окачването и това е
    Аlfa 164 Super 2.5TD

zdr

Хихи
    Вируса е БЕСЕН
    sigpic 155 2.5 TD VM31B 07.03.1997
    http://www.youtube.com/watch?v=r7_l0...6CE27&index=21
    !!! http://vbox7.com/play:8b1da481&al=1&vid=1084993 !!!

Comment

virusalfa е напълно прав и наи вече да се наблегне на качеството щото сичко е на ниско ниво
      АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Re: zdr

Първоначално публикувано от mimo_
        Хихи
        Вируса е БЕСЕН
        Ми то верно е да ти писне от такива случки... да неговорим за качеството, знаете колко карат оригиналните части на колата и колко новите от магазина, примерно по ходовата част...

Даването на газ, води до пристрастяване!
        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Аз да напиша няколко "добри" думи за вносители на БОШ...знам, че са любимци на Вируса

Отивам, аз вчера да взимам за две коли ремонтния комплек за помпата на ЖТДто...които струва към 40лв. И жената там ми казва, МИ НИЕ НЕ ГИ ПРОДАВАМЕ....

аз: как не ги продавате, това от скоро ли?

тя: МИ не НИКОГА НЕ СМЕ ГИ ПРОДАВАЛИ...

аз: Чакай те малко точно от вас си купих такъв ремонтен комлект преди няма и месец.

тя: невъзможно

аз: я погледнате тази снимка...вадя и телефона на който съм си снимал пликчето закупено от тях с въпросния комплект, за да му знам номера ако ми дотрябва.

тя: Ми извинявайте господине, НО НАШИТЕ ШЕФОВЕ НИ ЗАБРАНИХА ДА ГИ ПРОДАВАМЕ.

-----------------------

Ремонтния комплект е около 40лв. Самата процедура по смяната на оплатнения е лесна, за всеки технически грамотен механик....за тази услуга цените в:

Супер-Дизел (околомръсен път СОфия) е ...цена на ремонтен комплект 55лв. Цена на смяна на нещата 350лв. Центровка на стенд 25лв. или нещо такова....та общо 430лв. ТОВА при положение, че им се занесе помпата и ИМ СЕ КАЖЕ точно какво да правят...иначе ще ви излижат, че са правили страшни ремонти и едно 1 000лв. не ви мърдат...но ще ви успокоят, че все пак не сте дали 1 900лв. за нова помпа.

ЦЕНАТА на свалянето на помпата от колата и качването й не влиза в тези пари...но това си е все едно смяна на ангренажен ремък + допълнителни.

БОШ в Технотест: цена на комплекта беше 36лв. Смяна на нещата 150лв. Общо 186лв. при тях...в Супер-Дизел 430лв. за една и съща процедура.И двете фирми са официални представители на БОШ

ЦЕНАТА на свалянето на помпата от колата и качването й не влиза в тези пари...но това си е все едно смяна на ангренажен ремък + допълнителни.
          sigpic
          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Петко,я фани напиши едно писъмце до Роберт Бош да ги осведомиш за сервизирането в Булгаристан,ако обичаш.Григорчо,и за теб се отнася,мойто момче,аз нямам време и английски не знам(немски па ич)и затова молбата ми е към Вас да ги осведомите.Може би хората не знаят какви представители имат.ЕГА узнаят!
            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

ПАК ЗА ЧАСТИТЕ:Към търговците-няма ли начин да се намерят маншони за полуоски да речем на Льобро? Ще струва 4лв повече-много важно!
              КЪМ ОФИЦИАЛНИТЕ СЕРВИЗИ:Първо си сверете часовниците и си оправете диагностичните уреди!Немали софтуер за коли преди 93г!Брей,много модерни станахте,бе?!От кога ви порасна работата толко?!Да не мислите,че като ви докарам да речем Капа 2002г JTD можете да направите свястна диагностика?У НОГУ ГОЛЕМА ГРЕШКА СТЕ!!!
              п.п. Закачих мойта на тестер в представител на Ауто Италия и нашия ми каза,че може да ми тества само еърбеците и АБС.Аз му казах да си поиграе по някоя друга кола,щото нямам еърбег нито един...бахти модерния екзаминер........мамата
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Роберт Бош си имат съвсем официално българско представителство намиращо се на улица Сребърна. От там се разпределят стоките към всички дистрибутори на марката.
                Съвсем друг въпрос е каква им е фирмената политика и колко им пука за българския пазар
                Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
                  ... и нашия ми каза,че може да ми тества само еърбеците и АБС.Аз му казах да си поиграе по някоя друга кола,щото нямам еърбег нито един...
                  На мен преди 10-ина дни в 1 магазин на АЛИКСАНДЪР АУТО , докато си купувам ремъци , искаха да ми продадат и агренажен ремък . Аз им викам " мойта кола няма" ,а те "не може да няма". След кратко взиране в компа ... "оо да това е ТС". Обясних им накратко разликата между 8 и 16 клапановите ТС и се разбрахме. Да ме извиняват момчетата (добре се държаха иначе), ама работят все пак в специализиран за италиянски коли магазин.
                  П.П. Ами ако беше отишъл някой с дизел като Вируса и разберат , че няма нито ремък , нито верига...
                  166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA
                    Първоначално публикувано от virusalfa
                    ... и нашия ми каза,че може да ми тества само еърбеците и АБС.Аз му казах да си поиграе по някоя друга кола,щото нямам еърбег нито един...
                    На мен преди 10-ина дни в 1 магазин на АЛИКСАНДЪР АУТО , докато си купувам ремъци , искаха да ми продадат и агренажен ремък . Аз им викам " мойта кола няма" ,а те "не може да няма". След кратко взиране в компа ... "оо да това е ТС". Обясних им накратко разликата между 8 и 16 клапановите ТС и се разбрахме. Да ме извиняват момчетата (добре се държаха иначе), ама работят все пак в специализиран за италиянски коли магазин.
                    П.П. Ами ако беше отишъл някой с дизел като Вируса и разберат , че няма нито ремък , нито верига...
                    Пепи,тия добре ме познават наште,иначе веднага бих отишъл за ангренажен ремък.Винаги ме питат дъли не е 2,4.Ще се хванат,тия ако са риби,с бастун ше ги ловя
                    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Докато ме обслужваха мен , се обади някой по телефона да иска части за 33-ка 1,4. Човека затвори телефона и взе да търси и ..." а бе тия какъв двигател ми дават да търся , 33-ките имат ли 1,4..." , другия пак помисли и "това е 1,3".
                      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

В новооткрития Александър-Ауто в Пловдив - търся лагер за моята и една много любезна дама ми обясни, че такова нещо 155 с мотор 1,6 няма! Да съм идел да си проверя документацията... Значи аз толко време карам нещо,дето го няма!
                        ...
                        155 1,6 TS 16V `96
                        166 2,4 JTD `99
                        147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Първоначално публикувано от endeavour
                          В новооткрития Александър-Ауто в Пловдив - търся лагер за моята и една много любезна дама ми обясни, че такова нещо 155 с мотор 1,6 няма! Да съм идел да си проверя документацията... Значи аз толко време карам нещо,дето го няма!
                          А ти й кажи да иде да си го фукне некъде!
                          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Цирка е пълен!
                            155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4