If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
jorko идеята ми е как и другите да са спокойни и да се пазят от злоупотреби на полицаи.
Знам това , проблема е доста по-сложен обаче ..
Жалкото е, че полицаите показват само ЗДП и казват това е, а покриват ЗМВР и ППЗМВР особенно чл12 от последното което забива районните полицаи.
В съда няма какво да мислят. Нали знаеш какво е некомпетентен да налага ПАМ. Това са най лесните дела само да имаш време :P
jorko идеята ми е как и другите да са спокойни и да се пазят от злоупотреби на полицаи.
Жалкото е, че полицаите показват само ЗДП и казват това е, а покриват ЗМВР и ППЗМВР особенно чл12 от последното което забива районните полицаи.
В съда няма какво да мислят. Нали знаеш какво е некомпетентен да налага ПАМ. Това са най лесните дела само да имаш време :P [/quote:13upkw5a]
Колега, ти колега ли си? Т.е. юрист ли си?
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
В съда няма какво да мислят. Нали знаеш какво е некомпетентен да налага ПАМ. Това са най лесните дела само да имаш време :P
Колега, ти колега ли си? Т.е. юрист ли си? [/quote:21b22ttx]
Koлеги, аз карам черна кола и почна да натежава вече тоя факт...направо е като пещ вътре.
Та..решил съм следното:
Задните странични и задния прозорец да ги затъмнявам с черно фолио с много висок процент...примерно 85%.
Страничните предни и предния с някакво фолио с нисък процент(20-30%) и примерно зеленикав отенък.И без това салона ми е зелен и ще минават за тонирани пред полицаите, надявам се...
Та...мислите ли, че ще стане с предните номера, дали ще има някакъв ефект, че не се живее така?И къде и горе-долу колко пари ще ми излезе да го направя, че да не е с фолио от илиянци за 5лв ролката?
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
Искам да си затъмня задните стъкла на вратите и багажника. Можете ли да ме посъветвате към кой да се обърна и долу горе като цена ориентировъчно или телефон за връзка. Мисля, че е по-добър вариант от фолио. От Варна съм
Alfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта! 146 1.4 - Темпераментната друсалинда Fiat Punto 1.2 - Сефтака
Искам да си затъмня задните стъкла на вратите и багажника. Можете ли да ме посъветвате към кой да се обърна и долу горе като цена ориентировъчно или телефон за връзка. Мисля, че е по-добър вариант от фолио. От Варна съм
Не се разбира точно какво искаш - да ги затъмниш с фолио или..?
По пътя за с. Каменар имало някакъв дето ги прави. На един приятел му ги правиха там и наистина много качествено стана вече 2 години проблеми няма. Той затъмни на задните врати и на задния прозорец и му излезе към 200-220лв. Ако искаш мога да му звънна да ти дам номера на човека. Специално на мен ми се вижда доста скъпо...
На мен ми се вижда още по-скъпо
Един приятел си ги затъмни за по 40лв. на прозорец, но нямам връзка с него. Добре а със фолио да ми препоръчате някои хора, които се занимават със това. До коко прочетох други мнения мога да ис избирам какъв процент може да се затъмни и дали ще имат ва наличност. 200-220лв. ми се струват много найстина за тази услуга.
Един стъклар в Владиславово ми каза 180лв с американско фолио Смешно ми стана направо. Взе ме за борче ;]
Alfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта! 146 1.4 - Темпераментната друсалинда Fiat Punto 1.2 - Сефтака
Качеството струва скъпо колега .
И материалите и труда и създаденото име в сферата .
А там са Най-добрите .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
И там обяват цени. Казаха ми 200лв. да ми облепят капака с фолио на 156. За прозорците не ми се мисли!
Здрасти колега.Къде във Владиславово (Варна) си проверил за цената , която са ти обявили ?
Аз имам съмнение за едни момчета, които работят във вулканизатор и затъмняват стъкла с Американско Фолио.Не мога да ти кажа, цена но мога да ти кажа, че работят страхотно, прецизно и са супер внимателни.Няма да имаш и едно мехурче по фолиото от което да разбереш, че е фолио.Друг е Въпросът ти колко си готов да дадеш.Сайтът им май беше folio4car.
Момчетата се казват Ивайло и Цветан.Тел. на Цецо: 0894/352035 .Ако искаш звънни им и ги питай за цената.
Колкото до колегите юристи......ами много хубаво съветвате всеки да си лепи смело стъклата....притеснява ме, че едновременно с това и искате парички за съвет за повече подробности...малко с травиална цел ми се струва.
Защо спестявата на колегите от форума следната подробност: След няколко такива отмени на НП и решения в полза на жалбоподател МВР-респективно началниците на МВР се светват и си издават заповед с която делегират правомощия на съответните служители да съставят АУАН, налагат ПАМ и т.н.....това нарочно ли го спестявате или не. След изготвянето на такава заповед съответният служител , който налага ПАМ става ,,компетентен" и в съда няма основание да отменя Наказателно постановление.....така...обаче вашият хонорар вече е платен а колегите от Алфа форума набутани -веднъж със сумата за Наказателното, веднъж с хонорара, който ще Ви бъде платен......много се дразня на подобно отношение от ,,колеги" защото всеки гледа да хване някое малко дело да стане звезда и после не стига, че не казва всички подробности ами и иска парите предварително....
и после....,,ами той всеки състав на съда е различен и решава различно... "брех тоз лошият съд.
Здрасти колега.Къде във Владиславово (Варна) си проверил за цената , която са ти обявили ?
Аз имам съмнение за едни момчета, които работят във вулканизатор и затъмняват стъкла с Американско Фолио.Не мога да ти кажа, цена но мога да ти кажа, че работят страхотно, прецизно и са супер внимателни.Няма да имаш и едно мехурче по фолиото от което да разбереш, че е фолио.Друг е Въпросът ти колко си готов да дадеш.Сайтът им май беше folio4car.
Момчетата се казват Ивайло и Цветан.Тел. на Цецо: 0894/352035 .Ако искаш звънни им и ги питай за цената.
Колкото до колегите юристи......ами много хубаво съветвате всеки да си лепи смело стъклата....притеснява ме, че едновременно с това и искате парички за съвет за повече подробности...малко с травиална цел ми се струва.
Защо спестявата на колегите от форума следната подробност: След няколко такива отмени на НП и решения в полза на жалбоподател МВР-респективно началниците на МВР се светват и си издават заповед с която делегират правомощия на съответните служители да съставят АУАН, налагат ПАМ и т.н.....това нарочно ли го спестявате или не. След изготвянето на такава заповед съответният служител , който налага ПАМ става ,,компетентен" и в съда няма основание да отменя Наказателно постановление.....така...обаче вашият хонорар вече е платен а колегите от Алфа форума набутани -веднъж със сумата за Наказателното, веднъж с хонорара, който ще Ви бъде платен......много се дразня на подобно отношение от ,,колеги" защото всеки гледа да хване някое малко дело да стане звезда и после не стига, че не казва всички подробности ами и иска парите предварително....
и после....,,ами той всеки състав на съда е различен и решава различно... "брех тоз лошият съд.
Благодаря ти колега ще се обадя.
Хората при които проверих попринцип са стъклари. Точно преди пазарчето на Владиславово като идваш от Възраждане в ляво надолу там има една отбивка със стъкларски услуги и просто ги запитах от любопитство защото им видях фолиото и като ми каза 180лв. ми стана смешно, защото дори и професионално да е все пак да си имаме уважението
Просто съм на 20 и ме взимат за борче ;]
Мисля, че 110лв. е по-добра цена от 180лв. Не мисля, че тези момчета са по-лоши професионалисти, даже НАПРОТИВ! Сайта им прави точно това, което трябва - РЕКЛАМА.
Ако потърся още сигурно ще намеря по-ефтино, но повечето пъти като намериш по-ефтиното ти излиза по-скъпо. Човека по телефона беше учтив и си обяви цената. Аз съм доволен и прекратявам търсенето на този етап.
Колега, ако ме видиш във Варна, което става доста рядко, или във Шумен или в Обзор свиркай. В4213РР сивичка алфа 147 ще черпя едно кафе
Comment