Известие

Collapse
No announcement yet.

Оправяне на драскотини по боя.... с видео:)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

За пластмасовите чаркове си има Пластофикс (грунд) и кит за пластмаса, ако естествено не искате за се люпи боята.
    Флакон спрей 400 мл по номер на боята са ми правили 2 пъти - втория на скоро - се по 20 лв го плащах. И както е написал колегата преди мен - не става за драскотини - цял детайл трябва да пръснеш. За драскотините и разни дребни охлузвания - по скоро коректор(маркер).
    75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
    155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
    FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
    Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

За пластофикса знам, но колегата не каза нищо за него и останах с впечатление, че не го използва
      Относно спрея също съм на ясно, че не става за драскотини, по-скоро ми трябва за някои дребни детайли, които не си струва да се носят на бояджия .
      155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Повечето италиянски брони(с изключение на 164 и ГТВ които са с примеси на гума) се првят от Полипропилен >РР<
        От стъклопласт се правят брони предимно от тунинг студия

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Колеги ,да питам за тези прословути маркери дали са трайни? В един магазин за бои ми казаха че трайноста на маркера била до следващата автомивка!? И по горният клип в началото някой би ли превел какво е лепилото и другата паста.....че ме заинтригова доста.
          Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
          Alfa 164 2.0 TS Super - ex.
          Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

боя

Ми лепилото е Локтайт секундно, пастата е вакса за пастиране, примерно търтъл уокс. Аз мисля тези дни да си направя опит от вътрешната страна на багажника, че ако стане да не си личи. Като имам време ще кача и снимки, както и ня броните
            Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 1996

Comment

Първоначално публикувано от manolito
              Колеги ,да питам за тези прословути маркери дали са трайни? В един магазин за бои ми казаха че трайноста на маркера била до следващата автомивка!? И по горният клип в началото някой би ли превел какво е лепилото и другата паста.....че ме заинтригова доста.
              Траен е то си е боя.
              sigpic
              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Маркера го пробвах и аз, ама нали цвета ми е син космо металик и си личи къде съм запълвал. Издържа някъде на 10-15 измивания, т.е. от миналия септември.
                Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

[quote=търтей]
                  Първоначално публикувано от Old Fox":3ovmr3ju]Опаа намерих го

[url="http://www.metacafe.com/watch/501379/remove_car_dent_with_airduster/
                  http://www.metacafe.com/watch/501379/re ... airduster/[/url]
                  Кажи после как е станало и течен азот откъде си намерил...
                  тва е с въглероден двуокис не с азот [/quote:3ovmr3ju]
                  От къде да намеря въглероден двуокис?????? На Астрата ми има огромна вдлъбнатина на задния капак и мноооого искам да я оправя, ма не ми се разправя с бояджии и тенекиджии!
                  156 V6 turbo

Comment

Най-лесно - фирма занимаваща се с пълнене на пожарогасители. Някой от тях имат флакон под налягане с този газ, посредством дръжката отгоре на пожарогасителя се пробива флакона и така нататък ... т.е. ако си достатъчно смел и не те слуша главата ама хич ... на теория можеш и от пожарогасител да вземеш флакон .
                    http://hopenhagen.org/

Comment

Първоначално публикувано от Bullit Покажи съобщение
                      Ми лепилото е Локтайт секундно, пастата е вакса за пастиране, примерно търтъл уокс. Аз мисля тези дни да си направя опит от вътрешната страна на багажника, че ако стане да не си личи. Като имам време ще кача и снимки, както и ня броните
                      Провери ли дали става с лепилото, че вече се чудя какво да правя. Накой редовно се упражнява в драскане по предния ми капак и то доста агресивно.

Comment

В клипа е показан флакон с въздух под налягане - т.е. от типа, дето се продава в Офис 1 за почистване на клавиатури и т.н. ... Някой дали е пробвал наистина дали става ???
                        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Working...
                        X