Известие

Collapse
No announcement yet.

Разход

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Разход

Днес замерих разхода на 100 км. и ми точете 9 литра градско с настъпване ! Не е ли малко това ?
    Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Re: Разход

Първоначално публикувано от RaIDeR
    Днес замерих разхода на 100 км. и ми точете 9 литра градско с настъпване ! Не е ли малко това ?
    Да, имаш проблем нещо
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
    Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Ъхъ проблем с инжекциона най-вероятно. Ако разбереш какъв е обади се и аз да го разваля моя
      Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
      Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
      Audi A4 1.9 TDI

Comment

Чувства се лек спад на мощостта понякога ,най-вече когато е студена, сменил и поправил съм всичко което е под сумнение с изключение на ламда сонда и мап сензор , а там си е цифра вече , изкажете мнение да се фъргам ли с главата надолу или да ходя на диагностика първо Дали могат да ми кажат със сигурност ако е ламда сонда или мап сензор ?

Comment

Ше вървиш на диагностика щото ти гори 9 градско? Ай стига ве!
          ...
          155 1,6 TS 16V `96
          166 2,4 JTD `99
          147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Това е симптом колега, губи мощост от време на време , намирисва ми на ламда сонда !

Comment

Я да използваме темата, та да изясним- възможно ли е ламбдата да изгори и да остане на такова положение, че да подава бедна смес и съответно по-малък разход? И какви могат да бъдат последствията от това?
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Бедна смес малко мощост ,като е захапала направо чувам как впръсква бензина , но като заглъхне (най-често като е студен двигателя) се усеща спад в мощостта !
                За ламдата знам ,че е много високо топло устойчива , разкачих я и видях ,че се е умазала със сажди , капсулована е но я почистих и видях ,че е ударена та чяк се е смачкала отвън и несъм сигурен ,че е в изправност ! Въпросът ми е дали да си взема нова или втора рака ?
                Също дали от 1,7 93 г. алфа 33 инжекция сондата става за моята ?
                Какви пари ще ми излезе първият и какви вторият вариянт ?
                Някакви идеи също как да проверя моята имате ли ?

Comment

Re: Разход

Първоначално публикувано от RaIDeR
                  Къде в Търново ти даде тоя завиден разход!
                  Аз всеки ден пресичам по два пъти града от Царевец до Качица и обратно и това е единствената почти хоризонтална улица на Търново по която повече от втора-трета не можеш да включиш от постоянния трафик! А ако кривнеш наляво или надясно почти сигурно е че ще включваш и 1-ва и то много често!
                  Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Ами ако искаш да си разменим ламбдите щото и мойта е мъртва но разхода е в обратна посока
                    Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
                    Alfa 164 2.0 TS Super - ex.
                    Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

Днес откачях ламдата както си работи колата и ефект 0 откачих и мап сензора също ефект 0 !
                      Ще я водя на диагностика аз , някакви места да препочъчяте !
                      Също как да разбера дали са извадени карантиите на катализатора ?

Comment

ХИМОХОНДРИЯ

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Има доста разкачени букси които незнам каде да свържа !
                          Помогнете да наредим пъзела !
                          http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=24103

Comment

Working...
                          X