If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В Пловдив има три много добри сервиза за Алфа :
1. сервиза на Хари и Боби - до завод Устрем (под моста за Асеноград);
2. сервиза на Митко Брадата - на изхода за Карлово, веднага до зелената метан-станция (влиза се навъте, а за по-точни данни питаш пазача на портала);
3. сервиза на Пламен - на същото шосе, точно срещу караулката на КАТ, там където започва разделителната мантинела - съвсем преди мантинелата като караш към с.Труд се минава за 10м в насрещното, и там е сервиза - тук правят супер диагностика, а имат и много части втора ръка директно внос от Италия.
Възможно е да има и други що-годе добри сервизи, но тези са многократно доказани. За доказателство - в първия сервиз идва човек чак от Гърция да си прави колата...
Къде има добър стенд?
Волана ми е изместен леко наляво и трябва да се центрира.
А климатици къде могат ремонтират?
Моя чат-пат дава съобщение "Air conditioner faulty, contact workshop!"
и имам чувството че някой клапан е блокирал или не работи както трябва. На всичкото отгоре климатика май не духа достатъчно студено.
точно на сточна гара зад бившата чака рака отзад има една авто мивка и до нея един сервиз отиваш там и тарсиш илия мисля се казваше все му забравям името а за другото незнам на къде да те насоча нека колегите пловдивчани ако знаят нещо да помогнат
точно на сточна гара зад бившата чака рака отзад има една авто мивка и до нея един сервиз отиваш там и тарсиш илия мисля се казваше все му забравям името а за другото незнам на къде да те насоча нека колегите пловдивчани ако знаят нещо да помогнат
А за ходовата част и аз съм много доволен от Илия(срещу Сточна гара,зад бившия "Неолит").Един човек да знае какво има по окачването на тия долни мръсници
Comment