Здравейте! Карам 145 1.4 boxer и и сложих 205/50 16-ки. като се качат двама човека отзад и на неравностите гумите опират в калниците. някой ако се е сблъсквал с този проблем моля да помага.Мисля си да сменя пружините с по-твърди или да сложа нещто между навивките на тези за да не кляка толкова машината. а чух че може да се направи "ролване",т.е. да се огъне вътрешния ръб на калника и да има повече място. Помагайте!...
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем с джанти 16
Collapse
X
-
точно заради шума от камъчета са тези мокети и от опасността да се строши пластмасата като хвръкне нещо..Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Comment
-
И пак да попитам - за чий ги правите тия извращения с джантите. 15-ки добре, ама чак 16-ки???Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Хех, че кво им е на 16-ките ?!?
Супер са си, особено ако не се карат в БГ-то
Иначе към колегата с проблема - пич, елементарно ти е решението - вземи си гуми 205/45/16 - аз съм с такива (за справка - снимките в подписа) и нямам никакви проблеми с опиране където и да е. Проблемите ми идват от дупките ... но това вече е разисквана тема, и тука не виждам решение... дупки винаги ще има в тая утрепана държава
Comment
-
проблема май идва от амортисьорите. доколкото знам е с маслени, които изглежда са поовехтели. решил съм да пробвам с газови и нещо такова- http://youtube.com/watch?v=DDTK9IjKIYU (ако намеря къде)...Alfa Romeo 145 1.3 Boxer '95! Първа и единствена (засега)...
Comment
-
Първоначално публикувано от koolioИ пак да попитам - за чий ги правите тия извращения с джантите. 15-ки добре, ама чак 16-ки???
По темата,проблема се оправя с рязане на веждите отвътреFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Re: проблем с джанти 16
Първоначално публикувано от MemphisЗдравейте! ... а чух че може да се направи "ролване",т.е. да се огъне вътрешния ръб на калника и да има повече място. Помагайте!...AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Comment
Comment