Известие

Collapse
No announcement yet.

Избор на гуми !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Избор на гуми !

Откаде мога да си купя нови, изгодни, всесезонни гуми с размер 185/60/15 ?
    Какво ще кажете за Toyo Vario-V2 185/60 R15 84H - 167,70 Лева ?
    Мога ли да я намеря за по-малко пари ?
    Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

За тойо мога да кажа само хубаво.
    Но за всесезонни гуми - само лошо
    Тойо има в Радиал, но ако искаш да намериш добри цени - ослушай се за някой склад.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Цената в Радиал ме устройва (139 лева) обаче е без транспортни разходи и без монтаж !

Comment

колеги,

аз си купих 4 нови Унироял Рейн Спорт 01, 195/50/15 82V с борд от "Дияна"-та, 107 лв. бройката+баланс+монтаж - просто давалера, което за 15-ка според мен е евтино.
        Гумата е само за лятото верно, но на дъжд и сухо няма мърдане, дори си мисля и че зимата ще държат, каучука е много мек.
        Дори предлагат лизинг с 12% лихва, само че не знам дали има "Дияна"
        във В. Търново.
        Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm SW TI Q4 2007
        Alfa Romeo 156 1.9 16V JTDm SW Sport 2005 - втората бивша
        Alfa Romeo 155 2.0 8V TS 1995 - бившата мръсница
        sigpic

Comment

: - )

Такова нещо всесезонна гума няма. Става само за страни дето студ под 10 градуса не са виждали
          Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Аз съм с всесезонни Vredestein Quatrac 2 185/60/15 и съм много доволен от тях.Търкалям ги вече 2-ра година и не са мръднали.Единственият недостатък, е че са малко шумни.Има ги в Центрове за гуми Европа на цена 125 лв. бройката.
            Алфа Ромео 156 1.8 TS 16v.'98

Comment

Barum Brawuris- карам такива 195/50/15.Много прилична цена- 83 лв. бройката.
              АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
              FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Re: : - )

Първоначално публикувано от Alexanderbb
                Такова нещо всесезонна гума няма. Става само за страни дето студ под 10 градуса не са виждали
                Много се лъжеш. За региони с меко време ( пример Бургас ) всесезонната гума е идеален компромис. Там снега не е като в Пловдив и София (за тях знам защото съм бил и в 3-те града по достатъчно време) - разтапя се почти веднага и не е толкова заледено. Баща ми кара със всесезонки от как се помни (шофьор е от 35+ години) и не е имал ядове досега. Та казвам пак - зависи къде се кара.
                Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

ако снега се топи веднага и не се заледява, то по-добър вариант са летни гуми.
                  I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                  Roosevelt

Comment

Летните гуми са малко майтап на сняг. Тествано е тази година, смених гумите Март и заваля сняг.
                    А всесезонните гуми са компромисно решение и по мое мнение не си струват, защото ще се износят за 2-3 години, а два комплекта си карат по 4 и повече сезона.
                    "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                    Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                    Opel Astra J GTC

Comment

A чували ли сте за PIRENZA? Имат хубави стойности и стряскащо ниска цена. Чудя се дали да не се обзаведа с едни такива.
                      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Re: : - )

Първоначално публикувано от wasp
                        Първоначално публикувано от Alexanderbb
                        Много се лъжеш. За региони с меко време ( пример Бургас ) всесезонната гума е идеален компромис. Там снега не е като в Пловдив и София (за тях знам защото съм бил и в 3-те града по достатъчно време) - разтапя се почти веднага и не е толкова заледено. Баща ми кара със всесезонки от как се помни (шофьор е от 35+ години) и не е имал ядове досега. Та казвам пак - зависи къде се кара.
                        Дори да приемем, че е така, какво става ако предприемеш пътуване към район, в който зимата не е толкова мека? Взимаш гуми под наем ли?
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Колеги въпросът ми е откаде да си купя гуми Toyo Vario-V2 185/60 R15 84H възможно най-изгодно и за какви пари говорим !

Comment

Всесезонни гуми, ако живееш във Англия да. Ама тук с тази температурна амплитуда от 50 градуса между зимата и лятото не е добра идея.
                            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                            К.М.

Comment

Здравеите, колеги . Моля да ме извини колегата RaIDeR, че ще използвам пусната от него тема, но мисля че няма смисъл да се отваря нова тема на същата тематика.
                              Та въпроса ми е следния: Решил съм да преобуя колицата с нови гуми и съм се спрял на тези няколко марки и модели - Pirelli P6, Yokohama AC01, Firestone Multihawk и Eurotec ML600 - 185/60 R14, може ли да ми помогнете в избора кои да взема ?
                              ALFA ROMEO 145, 1.4, Twin Spark, 1997g.

Comment

Working...
                              X