здравейте колеги,вчера 1приятел дойде при мен за съвет.преди време сложих агу на колата си и в началото паткаше на газ и след смяна на свещите се оправи та той ме пита от какво съм я оправил.неговата патка и на бензин и на газ,сменил бобините ,центровката е както трябва и и правил диагностика всичко било наред но си гърми и той просто не може да разбере от какво се получава .реших да попитам вази за този проблем.човека е автомонтьор но този проблем го е изненадал много,колата е 146 т.спарк 1.4 16v.
Известие
Collapse
No announcement yet.
до всички разбиращи
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ChimevДебитомера май трудно се хваща на диагностика, а от него се получават такива пукатевици
Comment
-
Логично е ако е сменил само свещите , да смени и кабелите , защото като умре едното повлича и другото.Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
Alfa 164 2.0 TS Super - ex.
Alfa 166 2.4 JTD 2003г.
Comment
-
имах,го тоя проблем.Ао не е от дебитомера е най вероятно клапан и то всмукателен,но може същевременно и да му запича повдигач.с какво масло и какви свешти е колата?На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohyимах,го тоя проблем.Ао не е от дебитомера е най вероятно клапан и то всмукателен,но може същевременно и да му запича повдигач.с какво масло и какви свешти е колата?
Comment
Comment