Известие

Collapse
No announcement yet.

до всички разбиращи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• до всички разбиращи

здравейте колеги,вчера 1приятел дойде при мен за съвет.преди време сложих агу на колата си и в началото паткаше на газ и след смяна на свещите се оправи та той ме пита от какво съм я оправил.неговата патка и на бензин и на газ,сменил бобините ,центровката е както трябва и и правил диагностика всичко било наред но си гърми и той просто не може да разбере от какво се получава .реших да попитам вази за този проблем.човека е автомонтьор но този проблем го е изненадал много,колата е 146 т.спарк 1.4 16v.

Дебитомера май трудно се хваща на диагностика, а от него се получават такива пукатевици
    166, 2.4 JTD'00

Comment

Първоначално публикувано от Chimev
      Дебитомера май трудно се хваща на диагностика, а от него се получават такива пукатевици
      и аз така му отговорих но той понеже си е монтьор го игнорира като причина и тръгна да скача за кабели от които ако излезе да му пикая на диагностикът който му го е замервал автомобила

Comment

Логично е ако е сменил само свещите , да смени и кабелите , защото като умре едното повлича и другото.
        Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
        Alfa 164 2.0 TS Super - ex.
        Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

Първоначално публикувано от manolito
          Логично е ако е сменил само свещите , да смени и кабелите , защото като умре едното повлича и другото.
          няма логика

Comment

имах,го тоя проблем.Ао не е от дебитомера е най вероятно клапан и то всмукателен,но може същевременно и да му запича повдигач.с какво масло и какви свешти е колата?
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy
              имах,го тоя проблем.Ао не е от дебитомера е най вероятно клапан и то всмукателен,но може същевременно и да му запича повдигач.с какво масло и какви свешти е колата?
              колега мисля че вече колата му пътува към някоя леярна,той така я е разбъзикал че не виждам дали и в италия ще могат да я оправят

Comment

Working...
              X