Известие

Collapse
No announcement yet.

селски майстор в действие

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• селски майстор в действие

Проблемите бяха обичайнете, трудно палене, боботене, черен пушек решението - натегнах малко степмотора и опуснах кранчето на газта да държи 1000 оборота и хоп магия всичко спря. Точно почнах да я хваля докаде не ми удари разход 20.5 газ градско ... Кое е по-малкото зло да бута маслото и да я карам като камикадзе - гасне по светофарите недай си боже да се наложи инфарктно да спра или да се изръся маса пари и да остраня проблема а и в крайна сметака и 20 газ като махнеш разхода на масло не е болка за умиране ... или е ?
    145 1.4 TS 99' EX
    145 1.6 TS 99'

Смени ламбда сондата, колега.
    Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

на 10 000км е Бош лс5
      145 1.4 TS 99' EX
      145 1.6 TS 99'

Comment

За каква кола иде реч????
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

извинявам се, че не съм споменал алфа 145 1.4 ТС 99'
          145 1.4 TS 99' EX
          145 1.6 TS 99'

Comment

Някой даде съвет без да знае модела на колата.
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

Здравейте

Колега, и на бензин ли се държи така както и на газ? Аз имам същия мотор но карам само на бензин и не съм имал проблеми засега. Освен ланда сондата какво друго си сменил? Може да са някалко причини. Ходил ли си на диагностика?Ако можеш да дойдеш на срещата в неделя можем да я чуем.
              ALFA ROMEO 145 1.4TS 2000 г.

Comment

а каква компресия има мотора.Ако няма компресия,всичко друго е напразно.На газ сондата не трябва да има значение.За свещи и кабели не казвам нищо.То се знае.
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

колега в неделя бях във Варна а и небях видял темата. Значи решението на проблема е следния аз хубаво пипал ама не се пипа кадето незнаеш неправилната центровка на газовата, както и това че съм бутал дросала допринася за много богата смес и от там зверският разход на гориво. Сега ми настроиха газовата вчера на душманско каране 8.5 извън градско обаче пак прави магариите и загасна ... 1 път. И в момента трябва да ми се направи адаптация на МПХ, което ако някой може да каже къде може да се направи в Стара Загора или Варна ?
                  145 1.4 TS 99' EX
                  145 1.6 TS 99'

Comment

Колега ако още имаш проблем пиши ще те насоча към едно място във Варна.
                    Alfa 156 1.8 TS
                    FIAT Tipo 2.0 i.e. GT

Comment

Working...
                    X