Известие

Collapse
No announcement yet.

Файлове за ремапване на ЕКУ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Файлове за ремапване на ЕКУ

На този линк http://www.ferrarist-niki.com/tune.htm съм качил доста файлове за ремапване и "тунинговане" на Екуто на двг, всеки е свободен да си ги изтегли и прецени дали да ги ползва. Ако някой има нужда от хардуера за да си ги прехвърли няма проблеми да му го дам.
    Включени са повечето модели на Алфа, по принцип имаше за почти всички видове коли, но съм оставил само тия за Алфа.....

РАР файловете вече са качени наново в леко променен вариант, разархивирайте ги в една и съща директория за да ви е по удобно.........
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Не видях нищо за 164
    Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
    Alfa 164 2.0 TS Super - ex.
    Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

Чесно казано все още не знам кой файл за какво е, но видях доста файлове където фигурира 164......ORIGINALI\ALFA\164 - в тая директория да речем....
      Някой има ли представа в кои точно файлове са заложени маповете, кое окончание на файл за кое е, и прочее.....?????
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

А Алфа диаг. само за бензинки ли е че в демото има само бензинови ЕКУ-та
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

Мисля че не, няма логика да е само за бенз, но все пак не съм 100% сигурен.....

Comment

Re: Файлове за ремапване на ЕКУ

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ
            На този линк http://www.ferrarist-niki.com/tune.htm съм качил доста файлове за ремапване и "тунинговане" на Екуто на двг, всеки е свободен да си ги изтегли и прецени дали да ги ползва. Ако някой има нужда от хардуера за да си ги прехвърли няма проблеми да му го дам.
            Включени са повечето модели на Алфа, по принцип имаше за почти всички видове коли, но съм оставил само тия за Алфа.....
            още не съм посетил линка но ЕВАЛА никой не би направил това освен тебе и голямата риба
            Volvo S80 2.0 T5 180hp
            Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
            Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

При мен архивите 1 и 3 дават "unexpected end of file"
              Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
              EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

Първоначално публикувано от Bodom
                При мен и 3-те, ама май е отархиватора - пробвай да ги отвориш с друг!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Bodom
                  И при мен същото.
                  146 1.4 TS | '00 + LPG BRC Fly injection

Comment

Верно че е така - разархивирах един от тия дето са ми на компа - стават - проврах същия като го изтеглих от линка и дава същата грешка......
                    Безкрайно много се извинявам на цялата делегация за това, поне 2 дена няма да мога да направя нищо, тъй като съм в СФ, тукашния ми нет е отвратителен, като се прибера в сряда в СТЗГ и ще ги кача наново......

Comment

абе колега малко ме е срам ама какъв е ефекта и какво по точно правите с това че с тия платки хич ме мяма
                      Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
                      Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
                      Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P

Comment

Обшо взето си правим колите да не ги караме много време.
                        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

??????????явно имате пари за трошене и време за пилене успех
                          Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
                          Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
                          Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P

Comment

Всички файлове вече са качени и няма грешки при тегленето им.......
                            Сори за забавянето......http://www.ferrarist-niki.com/tune.htm
                            Линка е същия....

Comment

Working...
                            X