Известие

Collapse
No announcement yet.

katastrofirala 155

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• katastrofirala 155

daite nqkakvi dobri tenekedjii da mi iz4ukam i ispravqt alfi4kata zadnicata mi e spleskana i otpred dqsnata 4ast sushto e udarena,,,,,,,,,, ako nemoga da namerq aktualni i dobri maistori shte q pusna za prodajba vsi4ko po neq e smenqno predi nqkolko sedmici i vsi4ki 4asti sa mi na BOSH utre shte pusna tema za razprodajbata i govorime za ALFA ROMEO 155 1,6 16v 126hp 98 god.

: - )

Първо тук пишем на БЪЛГАРСКИ и второ четящите този форум имат малко представа от Алфи така че не е необходимо да ги баламосваш с несъществуващи неща.
    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

98 година?

155 2.5 V6
      Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

d

извиняваи бади малко по мил с новаторите и кои неща са несаществуващи ????

Comment

15 януари 1998г

Comment

с

вместо да ми гадаеш земи ми помогни малко за да може да си я оправя и да се кефя като теб на твоята.тоест 97 дек.а 15 януари е първа регистрация извиняваите.

Comment

Re: с

Първоначално публикувано от rackitt20
              вместо да ми гадаеш земи ми помогни малко за да може да си я оправя и да се кефя като теб на твоята
              приятел тука е така, секи се праи на шеф , иска да изпъкне пред другите, не им обръщай внимание...
              Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

няма проблем : ама поне да ми помогнете защото скоро станах един от вас а в неделя преди златна панега някаф с фиат мареа ни смля 4 коли и ни разправя че карал с 30-40

Comment

ми аверче аз няма как да ти помогна щото не съм от софия , има и свестни хора който ще ти кажат, изчакай малко....
                  Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

ок мерси

Comment

Първоначално публикувано от proper
                      0888-402608 Божо

Значи след Зоологическата градина продължаваш по Симеоновско шосе посока околовръстното (комплекс Макси, А2 автокъщата......), но 300-400 метра след сфетофара (който е малко след Зоо-то) от дясно ти се пада на самата улица Сервиз "Рок & Рол" там е!!!! То е и магазин за бои и отзад е работилницата.
                      За съжаление не го знам като номер на улица.......

Ако има нещо...питай!
                      Успех
                      доста съфорумници го препоръчват
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                      Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                      Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Пращам темата в "Общ технически"
                        155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

звънах на пичовете кадето са с тунингите на алфите ни от форума и ми каза 4е рок енд рол се намира на симеон 134 и там имало магазин иначе ти благодаря много че ми помаш

Comment

Working...
                          X