If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе незнам к'во толкова им сменяте на тия крушки.Аз си взех Philips VisionPlus и нищо не се промени.Пак ми светят гадно фаровете(мноо гадно) ,а и е некво жълто.Искам да имам фарове като ладата на MAX.За мене(а и за много други хора)тази кола ми е база за сравнение,що се однася до фарове.
Мисля че с тези малките фарчета трудно ще се доближиш до светенето на ладата .
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
късите фарове са просто да виждаш къде е пътя - в нормалните страни няма дупки и има котешки очики
и затова ги правят такива - светят ниско и не заслепяват никого
ама в бг ....
Значи аз като взех моята и фаровете беха настроени просто супер и осветявахе мноо добре ама сега вече светят долу и требе да се настроят.......или поне само да ги вдигна нагоре малко .....ама незнам каква е процедурата
П.С. Врътката на фаровете за регулация е до край....
Значи аз като взех моята и фаровете беха настроени просто супер и осветявахе мноо добре ама сега вече светят долу и требе да се настроят.......или поне само да ги вдигна нагоре малко .....ама незнам каква е процедурата
Ами като вдигнеш предния капак и над фаровете има от каде да се регулират /с кръстата отверка/, вникавай да не изрониш зъбите на механизма /пластмасови са/. За височината мисля бяха средните врътки, а външните за отклонението в страни.
Дано съм ти бил полезен!
П.С. Избери си подходяща стена за реглаж
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Ами като вдигнеш предния капак и над фаровете има от каде да се регулират /с кръстата отверка/, вникавай да не изрониш зъбите на механизма /пластмасови са/. За височината мисля бяха средните врътки, а външните за отклонението в страни.
Дано съм ти бил полезен!
какво имаш предвид по до край?
защото 3 е предвидено при натованен багажник като клекне - виж си книжката де то си го пише коя степен з акакво е
Имам предвид, че в момента според врътката са вдигнати докрай ама светят мнооо на долу. А и исках да питам какво се има предвид под подходяща стена и евентуално на какво разстояние от нея требе да съм...
Comment