Известие

Collapse
No announcement yet.

Как се оправя надрано с ключ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Как се оправя надрано с ключ?

Кажете ми, че има лесен и евтин начин да се оправи надрано с ключ, преди да съм разпилял на някой, незаслужил, зъбите по земята? Днес видях, че са ми я надрали ,странично, по цялата дължина, че чак до фара стига... българска работа! Някой грозен съсед си е помислил, че мястото на което съм спрял е само негово и си е отмъстил... поне 3 яки линии има... много е грозно. Моля някой, който е оправял подобен проблем или поне знае как се заличават, да сподели.Благодаря предварително!
    Alfonso 156 1.8 T. Spark

Колега,здравей
    Аз бях надран от ключ така,като тебе,по-цялата дължина,отидох до Практикер,от там взех една паста за такива цели-6-7 лева е ,махнах надрасканото,не остана абсолютно нищо,опитай тая паста
    FIAT Bravo

Comment

Още утре отивам да я купя и да пробвам. Благодаря ти много!
      Alfonso 156 1.8 T. Spark

Comment

FIAT Bravo

Comment

егати помярите...
          Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Кажете после как се казва пастата
            sigpic
            SCUDERIA ITALIA
            BMW 5-er
            BMW 7-er
            Fiat GP

Comment

аз също ги брах тия ядове като теб колега някои неща от надрасканото се оправиха със паста ама чертата която беше на предния калник просто нищо не стана боядисване му е маиката
              АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Ако хвана някой да драска така коли даже и да не е мойта му е еб..на работата. Ще ми роди две деца и ще умре при раждането
                '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

А името на пастата? И аз съм одран от двете страни и отзад на бронята имам останки от червена боя.
                  Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Днес може да нямам време да отида, но като я намеря и купя, ще ви кажа как се казва и колко струва.
                    Alfonso 156 1.8 T. Spark

Comment

След мивката днес и аз трябва да призная, че имам драскотини по шофьорската врата. Много глупав народ сме, кво им пречи колата ми не знам... Освен паста имало и някакви коректори с боя - вземаш ги да са като твоята и запълваш по-големите драскотини. Засега обмислям дали да пробвам такъв вариант, понеже ме е шубе да не си личи после къде е минавано с коректора...
                      Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
                      Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
                      Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
                      Alfa Romeo 146 ti

Comment

Колеги, първо да изкажа и моята солидарност отностно това,че на този който драска коли, особенно красиви трябва да му се случи нещо, което да го накара да съжалява и никога повече да не си помисли да го направи отново . на мен ми надираха стара ...А по въпроса с оправянето - Боя се оравя само с БОЯ. пастите са за повърхнотсни драскотини на лака ,а когато е засегната базата ,и е илязла основата или още по-лошо ламарина ,оправия няма !номерчето на боата ,и нова .това е жестоката действителност .
                        Alfa 156 2.4 JTD
                        Honda CBR600RR 2008

Comment

Колега,не знам номера на боата,ама мойто си беше надраскано,не беше дълбоко,но се виждаше,та с тази паста се махна
                          FIAT Bravo

Comment

има и по-агресивни пасти, които "разтварят " боята и запълват самата драскотина с това ,което се е разтворило .ама те са за акрилни бой ,не за металик ,или така наречената база-лак .а нашите са боядисани имаенно с такива ,база- лак. но все пак и да не излезе напълно ,поне ще се позаличи.успех
                            Alfa 156 2.4 JTD
                            Honda CBR600RR 2008

Comment

Тези пасти са абразивни,те са за освежаване на боята,те свалят част от горния слой на боята .Ефекта е много добар ,след като се полира
                              FIAT Bravo

Comment

Working...
                              X