Известие

Collapse
No announcement yet.

Гадни ли са Монрое Рефлекс

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Гадни ли са Монрое Рефлекс

Какво ви е мнението за тези амортисьори? Става дума за предни на 155. Голяма гадост ли са?

Ами колега аз доколкото знам са рециклирани, но може и да греша. На предишната ми кола-фиат уно свалих оригиналните амортисъори на 130 000км като не бяха съвсем отишли а колата като дойде в Бг беше на 62 000км. Сложих Монро и изкараха до 160 000км като бяха напълно заминали смених ги със някакви италянски не помна какви и я продадох на 182 000км с железни амортисъори. Та прави си изводите.

Comment

Целият проблем ми се струва че идва от това че в българия се напълни с некачествени нови части, дори в представителствата вече пробутват рециклирани и некачествени чаркуляци, незнам на какво се дължи тово може би няма никакъв контрол на качеството или нещо друго. Специялно за амортисьорите си мисля че е по-добре да отидеш при италянеца и да си купиш едни втора ръка(поне ще знаеш че са истински, и сигурно ще издържат повече), от колкото новите от представителството в БГ примерно
      SUPER 164 2.5TDi '97

Comment

монро е една добра марка и не е рециклаж

Comment

Първоначално публикувано от garfild_x
          монро е една добра марка и не е рециклаж
          Напротив колега Монрото което се продава в БГ е пълен боклук
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Карах предишната си кола с такива газови Рефлекс повече от 60к и нямаха никакви проблеми. Купих ги от оторизиран вносител.
            147 1.6 TS

Comment

Вече я покарах с новите амортисьори и съм на мнение, че са доста по-лоши от магнети марели

Comment

Първоначално публикувано от Nikiboy
                Вече я покарах с новите амортисьори и съм на мнение, че са доста по-лоши от магнети марели
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Nikiboy
                  А какви са новите ако са монро мисля че те предупредих Дано поне ти искарат повече а не да ги сменяш пак догодина

Comment

Такъв ми го наплющяха от сервиза на ДЗИ. Уж се бяхме разбрали да си доплатя за хубава, но ..... Плачи ми се

Монро са си

Comment

Working...
                    X