Държа си летите джанти на колата, но са без секретни болтове или капачки, защото човекът от който взех колата забрави да ми ги даде и ще съм така до понеделник. Преди беше много модерно да се крадат лети джанти, сега още ли е така и какво ви е мнението за кражба на лети джанти без капачки? (те така изглеждат отвратително)
Известие
Collapse
No announcement yet.
Лети джанти-кражба
Collapse
X
-
Ако искат да ти ги откраднат и секретните болтове няма да те спасят. На служебната кола са с 3 вида секретни болтове и като я закарам в сервиза да и сменят гумите не съм им давал ключовете никога. Развиват си ги пичовете без проблеми. А уж болтовете са качествени с уникален ключ, но нема спирка за крадците.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
-
Първоначално публикувано от oemАко искат да ти ги откраднат и секретните болтове няма да те спасят. На служебната кола са с 3 вида секретни болтове и като я закарам в сервиза да и сменят гумите не съм им давал ключовете никога. Развиват си ги пичовете без проблеми. А уж болтовете са качествени с уникален ключ, но нема спирка за крадците.Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от oemАко искат да ти ги откраднат и секретните болтове няма да те спасят. На служебната кола са с 3 вида секретни болтове и като я закарам в сервиза да и сменят гумите не съм им давал ключовете никога. Развиват си ги пичовете без проблеми. А уж болтовете са качествени с уникален ключ, но нема спирка за крадците.'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
Като всяко защитно съоръжение секретния болт е предназначен за определена таргет група.
Доста познати с всякакви чудеса на техниката като брави за апартамент и ключове с вид - последен сезон НФ сериал, са си забравяли гореспоменатите и са се заключвали, ключарите ги отварят за минути без да увредят патрона или бравата.
С гумите е същото.
Ще те опазят секретите от квартални гаменчета, наркоманчета и мангалчета... просто ще предпочетат да потърсят някой без... но ако някой набележи твоите джанти...Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
И все пак - ще ги забавят тия 4 болта, това може да е разликата м/у твоите джанти или не твоите джанти
А болтовете да са някакви безумни пари не са...Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Re: Лети джанти-кражба
Първоначално публикувано от soldier_vlДържа си летите джанти на колата, но са без секретни болтове или капачки, защото човека от който зех колата забрави да ми ги даде и ще съм така до понеделник...
Comment
-
[quote=Коки]Първоначално публикувано от "soldier_vl":1aus1ffzДържа си летите джанти на колата, но са без секретни болтове или капачки, защото човека от който зех колата забрави да ми ги даде и ще съм така до понеделник...
За какво ти е?
Comment
-
[quote=soldier_vl][quote="Коки":17qz66bt]Първоначално публикувано от "soldier_vl":17qz66btДържа си летите джанти на колата, но са без секретни болтове или капачки, защото човека от който зех колата забрави да ми ги даде и ще съм така до понеделник...
За какво ти е?[/quote:17qz66bt]
Как за какво? Да мина нощес да ти сваля джантите
Comment
Comment