охладителната система не се обезвъздушава. просто се пълни повечко разширителния съд и се чака да се отвори термостата. после се долива колкото трябва и това е. ама май термостата ти е наред.
Известие
Collapse
No announcement yet.
КОЙ ЗНАЕ СЕГА ПЪК КАКВО И СТАНА?!
Collapse
X
-
Ами ето това е всичко, което намерих в Inet*.pdf ръководства, но нищо не пише за обезвъздушаването и конкретно за дeмонтирането и монтирането на термостата... Alfa Romeo Cooling systemt.doc
145 ,1.6 TS
Comment
-
Ами аз доколкото разбирам от картинката 1.4,1.6 и 1.8 нямат датчик в радиатора, а ECU-то управлява вентилатора. Датчик има 2.0 с 2.10.3 управлението, поправете ме ако греша.Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
Audi A4 1.9 TDI
Comment
-
Относно термостатите (знам че вече темата иде офтопик
), но да питам за да не правя глупави грешки струващи прилична сума пари. Това намерих като термостати и да ви питам, понеже знам че повечето сте с термостати BEHR, за другите фирми имате ли някакви впечатления:
1) VERNET
2) EPS
145 ,1.6 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщениеАми аз доколкото разбирам от картинката 1.4,1.6 и 1.8 нямат датчик в радиатора, а ECU-то управлява вентилатора. Датчик има 2.0 с 2.10.3 управлението, поправете ме ако греша.
Ами до колкото четох на самия радиатор няма датчик при тия модели, а и вчера доста го гледах тоя радиатор и не видях датчик там ..-има само 2 кабела, които са си за ел.двигателчето на самата перка
P.S. Има два датчика - единият е на термостата, а другия , ако не греша, се завивива в блока на ДВГ145 ,1.6 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщениеАз не претендирам да съм специалист, ама ми се струва нормално по задръстванията, особено лятото да пуска вентилатора., направи 1-2 старта за шоуто на Морска гара и после си остави да си работи двигателчето - стрелката на температурата в колата му не мръдна от 80 градуса.. За осичката на ne0
става дума
145 ,1.6 TS
Comment
Comment