Известие

Collapse
No announcement yet.

КАКВО СЕ ГЛЕДА ПРИ ПОКУПКА НА АВТОМОБИЛ ВТОРА РЪКА!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• КАКВО СЕ ГЛЕДА ПРИ ПОКУПКА НА АВТОМОБИЛ ВТОРА РЪКА!!!

Колегата verter от форума на ауди е описал доста подоробно на какво трябва да обръщаме внимание. Мисля че би било от полза на всички.
    http://audibg.com/NEW/index.php?showtopic=6559
    VW Jetta 1.8 90 hp - сега
    Устремен да стане собственик на АЛФА

Страшно полезна информация доста добре обяснено евала

Comment

Първоначално публикувано от nachkata Покажи съобщение
      Страшно полезна информация доста добре обяснено евала
      Четено е! Ако спазвам всичко това, при покупка на кола 2-ра употреба, цял живот ще карам колело.
      Иначе е полезно наистина.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

гледаш дали пали и върви а всичко останало е късмет

Comment

Ще ти кажа аз как си купих кола - оглеждам, карам, пробвам дали всичко работи. След това я карам в сервиз за диагностика, оглед на ходова част, проверка за издухана гарнитура с разни химии и т.н. След закупуване и първа смяна на масло - вадене на двигателя от коша и основен ремонт. На всички разбирачи мога да им пожелая много . . .. . късмет
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Кола , жена , прасе и кмет на късмет казват хората .
            Колкото повече избираш толкова по-набутан си накрая , то от тарикатлъка си патим .
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
              Кола , жена , прасе и кмет на късмет казват хората .
              Колкото повече избираш толкова по-набутан си накрая , то от тарикатлъка си патим .
              пропусна И началник.

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                пропусна И началник.
                Е да и ти си прав
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Аз досега съм се късметлия, не че много оглеждах, просто гледах към коя ме тегли......
                  Иначе всеки трябва да си знае че като взима кола на старо, трябват поне 600 - 800 за стягане и плавно трансформиранеот реанимация и анестезия, към раздвижване и преминаване в нормален начин на живот.......
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                  X