Известие

Collapse
No announcement yet.

Затъмняване на стъклата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Затъмняване на стъклата

Колеги интересува ме някой от вас може ли да затъмнява стъкла, защото немога да се справя аз... пробвах няколко пъти, но все неуспешни опити Ако някой може и му се занимава да каже какви пари иска и да се разбереме за кога. От София съм
    Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
    sigpic

Далеч си, но мога да обясня всичко 1:1 как трябва да е и ще стане 100%. Само хващаш мацката ти примерно да придържа отвреме на време.

Comment

Колега с повече търпение и МНОГО желание става!Казвам ти от личен опит

155 2.5 V6
      Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Първоначално публикувано от Illusion Покажи съобщение
        Далеч си, но мога да обясня всичко 1:1 как трябва да е и ще стане 100%. Само хващаш мацката ти примерно да придържа отвреме на време.
        Добре колега ако може обясни и да пробвам
        sigpic

Comment

Задният джам е красиво да си го затъмниш, но може да стане

Comment

Първоначално публикувано от robkobg Покажи съобщение
            Задният джам е красиво да си го затъмниш, но може да стане
            Смисъл?
            sigpic

Comment

Изрязваш фолиото по прозореца с макетно ножче като си оставяш отвсякъде 2см аванс. Разлепваш го пръскайки го постоянно с вода да стане цялото на капки. Напръскваш предварително измитото стъкло да стане и то на капки. Слагаш фолиото на стъклото - трябва да се движи свободно навсякъде ако си го намокрил както трябва. Избутваш въздуха много нежно гледайки го отвън, изрязваш излишното и воала! Горе където прозореца влиза в рамката се реже на 2мм навътре за да не се подгъва на всяко вдигане!

п.с. Хвани си някой да ти придържа, ако не стане да има кой да псуваш . . .
              sigpic
              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Общо взето code го е обяснил.
                Най-добре свали стъклата. След това ги измиваш хубаво и пръскаш с препарат за стъкла. Режеш пърче от фолиото, което пък да не е точно колкото прозореца, ами малко по-голямо. Отлепяш найлона постепенно и същевременно слагаш фолиото на прозореца като е желателно и дори задължително да не се набръчка. После със шпатулката изкарваш останалите балончета с препарат. Изрязваш с ножчето по ръба на стъклото и по принцип остава още малко от препарата и затова накрая е добре да минеш със хавлиена кърпа например.
                Изкарването на балончетата мисля ,че не е нужно да ти казвам, че става от средата към края на стъклото

Това е с точност абсолютно всичко и аз отново казвам, че ти трябва някой да придържа.

Comment

Ще опитам точно както казвате, но мисля първо да си вземя някакво хубаво фолио, а не тези за по 4-5лв.

Мерси на двамата че ми обяснихте подробно.
                  sigpic

Comment

Обаждаш се тук, те са партньори на клуба и ти свършват перфектна работа

София, ул."Проф М. Бичев" No5
                    тел. 02/9461570
                    Fiat Punto 1.9 JTD
                    Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                    sigpic

Comment

Фолио задължително от хубавите - под 20-25 лева читаво няма.
                      Американското е добро, а в Практикер има едно австрийско мисля. Смятам скоро да го пробвам.
                      Но, който ти казва, че няма значение дал ие от 4-5лв. или от 20-25, не го слушай. Евтините и ще изсветлеят, и няма да седят добре.

Comment

В4ера правих на ново стакла на моиата 164 тд ако иска6 6ти ги 6тракна утре да види6 долу горе за кво става дума.Не ги ли свали6 става мазало.При мен е лесно 6тото имам 2 4ифта стакла и като избелеиат лепиа едните и после само монтаж-демонтаж
                        164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

Що си отваряте вратите за такива дреболии после да се чудите що това трака а онова не работи . .
                          sigpic
                          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Ако си добар механик и не си грубиан да изпо4упи6 си4ки 6типки по корите нема проблем.Нарежда6 си4ко както треба и нема лоп нема трак.Аз ли4но за 500 000 км сам разглобиавал и сглобиавал моите врати поне по 10 пати.
                            164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

НЕСЪМ съгласен че нестават добре стъклата ако не са свалени !!! Който знае мойта 155-ца знае че фолиото е доста добре залепено (от мен) ! За едно фолио да се свалят кори и т.н и после да дрънкат на главата на човек не си заслужава..........

155 2.5 V6
                              Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Working...
                              X