Известие

Collapse
No announcement yet.

За бога, не си купувайте евтини накладки!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За бога, не си купувайте евтини накладки!

Миналата седмица си смених накладките с нови на RAICAM. Тая в магазина ми ги хвали. Евтини и качествени. Мекички били ала бала. Първата седмица добре. И от неделя на сам съм като влак. Свирят страшно Ако не се оправят и ми писне какви накладки да си взема? FERODO може би?
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Има много писано са накладките. феродо не бяха от най-препоръчваните Виж с търсачката
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

я ивнвестирай 1,50 в ножовка и направи срез по средата и да видим дали ще свират пак
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

А това с кисненето в оцет 24 часа отричаш ли го
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

А за MAFF какво ще кажете?
          Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Някой имал ли е TEXTAR накладки?и как са?
            Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

На мене са ми казвали колкото повече смърди накладката толкова по хубава била,за жалост това го разбрах след като вече си бях купил не мноо скъпи и Не меришещи накладки(още не са ми улегнали и за сега поне не ми свират но ще покарам пък да видиме).
              146 JTD-2000г.
              Punto 1.2

Comment

Не се ли продават някакви шпрейове, с които се пръскат дисковете, за да спрят да свирят?
                Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
                Alfa Romeo 156 2.4 jtd (136++hp)

Comment

накладки

аз предпочитам да карам с permafuse от т&н и на 4-5 накладки сменям дискове
                  brembo max
                  така ми излиза по евтино сигурно и поне не свирят.
                  иначе феродо по 90лв. koето свири и на 4 тия чифт накладки си си платил диковете
                  156 sportwagon 2.4 jtd 150hp 2002

Comment

Това с ножовката и аз си го мислех. Те свирят когато натисна леко. Като натисна по силно не свирят. И когато ги тествах вчера замирисаха здраво.

Comment

Скромния ми опит показва че феродото свирят ужасно киснах ги в оцет 1 ч направих им срез по средата и пак свирят е няма управия като загрее накладката при леко натискане скърца понякога доста ужясяващо. Дисковете са нови брембо и съм ги сработвал около 200-300км. В момента съм с текстар отзад и за сега няма проблем но все пак е задна накладка и тя не се натоварва много. Но съм се замислил феродото да го хвърлям скоро щото ме вбесява и вероятно ще взема текстар.
                      И пак по темата оплаквам се на един познат продавач в магазин за части и му викам феродо за 100лв а пък свири уж е добра марка ,а той ми вика те са хубави но официалния представител им е Евро-07 аз там не знам да има качествени части. Последния ми кофти спомен е от техни части повдигачи на клапаните на АЕ по 20 лв бройката 16 бр след 3000км половината се разпадат при вадене и размера им (диаметъра е по голям от това маслото не стига до гърбицата на вала разпределителните валове останали без гърбици лоши спомени с това Евро-07)
                      156 1,8 ТS 99
                      Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                        Това с ножовката и аз си го мислех. Те свирят когато натисна леко. Като натисна по силно не свирят. И когато ги тествах вчера замирисаха здраво.
                        Е ти сигурно си ги прегрял, а както сам каза тия накладки не са хипер мега турбо спортни и са се изпекли доволно... Сигурно ще се самооправят след време.

Аз не мога да разбера тая твойта кола как е жива още, имам чувстовто, че освен да се дърпащ и да тестваш спирчаки друго не правиш. Купи си едни убави накладки за 100-200 лв. като имаш мераци за рацинг и готово.
                        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                        Mazda 6 2.3 2005
                        sigpic

Comment

С тази кола съм се дърпал точно 2 пъти. Какво такова странно чувсто имаш? Моята кола пък е толкова стегната от всякъде, че сигурно няма по здрава от нея. Мотора пък особено е толкова чист от вътре и въобще няма да скърцне, да тропне. Като нова си е просто. И ще живее дъъъълго дълго още.

П.С. Нямам никакви мераци за рейсинг. Колата си я карам супер спокойно. Повече от 4000 оборота не вдигам. Наклдаките иначе си спират чудесно, но сле дкато измих колата в неделя и се разсвириха. И то само от пред от дясно се чува да свири.
                          Last edited by oem; d.m.y г., 14:06.

Comment

Е щом спира колата какъв е проблема? Хасфон нали имаш?
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Аз с 33-ката съм така, като натисна леко спирачка, пищи като от филм на ужасите. Нови дискове и накладки са, но не си спомням марката, за съжаление. Скоро ще трябва да сменям дисковете и накладките на 156-цата, и съм в абсолютен размисъл какво точно да си взема. Май работата е на късмет!
                              ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                              ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                              ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                              ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Working...
                              X