абе моето мнение защо го подминахте, и без това от скоро съм във форума ще хвана да ви се разсърдя преди да ви познавам
Известие
Collapse
No announcement yet.
За бога, не си купувайте евтини накладки!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dimitrichko Покажи съобщениеаз предпочитам да карам с permafuse от т&н и на 4-5 накладки сменям дискове
brembo max
така ми излиза по евтино сигурно и поне не свирят.
иначе феродо по 90лв. koето свири и на 4 тия чифт накладки си си платил диковетеАко ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitrichko Покажи съобщениеабе моето мнение защо го подминахте, и без това от скоро съм във форума ще хвана да ви се разсърдя преди да ви познавамИма разлика, но не ми стана ясно защо сменяш дискове на 4-5 смени на накладки, а не просто ако са надрани или износени прекомерно
С тези канали феродото заминава доста по-бързо, без да износва толкова много самия диск.
_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Темата е много добре озаглавена. Някои производители дори имат евтина и скъпа серия, естествено скъпата серия е винаги за препоръчване - все пак говорим за спирачки! Моите наблюдения скромни, дават предпочитания към първа линия на Феродо, Бош и Текстар...
Comment
-
От известно време си купувам /от Аутодетелина - Плевен/ едни дето са в кутия без фирмена марка, обаче вътре на самите накладки е набита емблемата на Фиат-Ланчия, на мен ми се виждат оригинални, спират перфектно на студени и на горещи дискове, свирят много слабо - едва -едва при леко натискане...недостатъка е че свършват за 15-18 К км. и цапат зврески джантите, обаче последните им недостатъци са пренебрежими на фона на перфектния им перформансMitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщениеАз съм с едни Бореал от александър ауто и съм като бързия влак за Петрич и Кулата в момента.Набарах едни Ремса да пробам как са,цената им е 72лв'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеБрембьо макс са с каналиИма разлика, но не ми стана ясно защо сменяш дискове на 4-5 смени на накладки, а не просто ако са надрани или износени прекомерно
С тези канали феродото заминава доста по-бързо, без да износва толкова много самия диск.
а относно разликата в накладките м/у permafuse и ferodo е минимална в износването на диска.
а каналите на диска не са за пазене на диска,а за да излизат от там изгорелите газове като спираш с висока скорост, и се 4ува много як звук.156 sportwagon 2.4 jtd 150hp 2002
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitrichko Покажи съобщение...а каналите на диска не са за пазене на диска,а за да излизат от там изгорелите газове като спираш с висока скорост, и се 4ува много як звук._______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Абе някой слагал ли е вентилирани дискове на 156? Моите са доста износени и ще ми предсоти смяна. И се чудя със стандартните апарати мога ли да сложа само дискове. Но не от тези двойните а да е пак единичен диск, но с дупки или канали. Брембо мисля, че имаха такива много фешън на външен вид
Но не ми се купуват и апарати. Знам, че на брембо апаратите са скъпи.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеАбе някой слагал ли е вентилирани дискове на 156? Моите са доста износени и ще ми предсоти смяна. И се чудя със стандартните апарати мога ли да сложа само дискове. Но не от тези двойните а да е пак единичен диск, но с дупки или канали. Брембо мисля, че имаха такива много фешън на външен вид
Но не ми се купуват и апарати. Знам, че на брембо апаратите са скъпи.'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Ако дисковете са надупчени и нарязани не е необходимо да се сменят апаратите. Просто такива дискове ги има с размери като за 156Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.
Comment
-
Първоначално публикувано от boian Покажи съобщениеАко дисковете са надупчени и нарязани не е необходимо да се сменят апаратите. Просто такива дискове ги има с размери като за 156
Comment
-
Феродо премиер отпред, с Брембо Макс и стандартните дискове отзад с Делфи накладки....нямам никакви грижи с тях, нито свирят, нито нищо, а спирам много....поне докато не се включи абс-а....156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
Comment