Известие

Collapse
No announcement yet.

За и против летите джанти в зимни условия.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз Ситроена си го карах с 2 комплекта джанти(ал+жел.) и си беше супер -смяната става за 15 мин, а не за 1 час и е по-евтино. Ако си намеря изгодно железни за зимата бих си ги взел. Някои твърдят, че допълнителното предимство на железните джанти през зимата е, че са по-тежки и колата е по-стабилна на сняг.

При всички положения е по удобно с 2 комплекта джанти.
    Alfa Romeo 156, 2.4 JTD, 99

Comment

Първоначално публикувано от Genata
      При всички положения е по удобно с 2 комплекта джанти.
      Прав си колега ма тая тема ми се струва лекинко неточна та темата дали е зимата с "лети или железни" или темата е с "два комплекта или с един"
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Мисля че е очевидно какво съм имал предвид. Човекът вече си има лети джанти и коментираме дали да си купи и железни. Така че въпросните 2 теми в случая са една и съща.
        Alfa Romeo 156, 2.4 JTD, 99

Comment

Първоначално публикувано от Genata
          Мисля че е очевидно какво съм имал предвид. Човекът вече си има лети джанти и коментираме дали да си купи и железни. Така че въпросните 2 теми в случая са една и съща.
          Я ме светнете тогава кво му е лошото да имаш два комплекта лети джанти

P.S. Тц тц тц как съм се преебал
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
          X