Наскоро си купих гумени постелки за колата, т.к. са по-лесни за поддръжка отколкото мокетните. В началото миришеха страшно на гума, но мислех че след време ще поизветреят. Сега 2 седмици по-късно са леко поизветряли, но още миришат доста. Някой да знае как бих могъл да ги отмириша или де да знам... Вие лично какви ползвате и защо?
Известие
Collapse
No announcement yet.
"Ароматни" гумени постелки
Collapse
X
-
Аз също съм с гумени и в началото понамирисваха - ако имаш време ги дръж на пек и слънце - ще се отмиришат по бързо......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
-
Първоначално публикувано от Nyte Покажи съобщениеНаскоро си купих гумени постелки за колата, т.к. са по-лесни за поддръжка отколкото мокетните. В началото миришеха страшно на гума, но мислех че след време ще поизветреят. Сега 2 седмици по-късно са леко поизветряли, но още миришат доста. Някой да знае как бих могъл да ги отмириша или де да знам... Вие лично какви ползвате и защо?
ама гледай да не пушиш по време на интервенцията,че ще ..
Иначе съм го правил тоя номер,и наистина се отмирисват стелките!
А колегата,дето ти вика да ги държиш на слънце и пек...Недей,по-лошо ще
стане!Ще земат да миришат много по-гадно!Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment
-
Бензина като го измиеш с вода ще замирише на . . . . . . . . ми на бензин майголямо отмирисване ще падне!? После въобще няма да усещаш миризмата на гума определено.
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеБензина като го измиеш с вода ще замирише на . . . . . . . . ми на бензин майголямо отмирисване ще падне!? После въобще няма да усещаш миризмата на гума определено.
Иначе се отмирисва!!нали знаеш,че бензина премахва почти всякакви петна и чисти......и не оставя миризми,то ако оставяше,никой нямаше да го ползва!Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment
-
Първоначално публикувано от Nyte Покажи съобщениеТова бъзик ли е за бензина или? Малко ме съмнява честно казано...
взимаш парче "миризлива" или ароматна гума,минаваш го с бензина и после водната баня с веро или някакви др.миещи препарати!и като се увериш,че има ефект..тогава - постелките!Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment
-
OK, вярвам ти, чак до там няма да стигам. Ама помислих, че можеш да се бъзикаш щото съм нов във форума и викам да не си ме взел за мезеМерси, ше го пробвам тоя номер с бензина
Comment
-
Първоначално публикувано от Nyte Покажи съобщениеOK, вярвам ти, чак до там няма да стигам. Ама помислих, че можеш да се бъзикаш щото съм нов във форума и викам да не си ме взел за мезеМерси, ше го пробвам тоя номер с бензина
били адски силни,премахвали абсолютно всякакви миризми и аромата им бил много траен...Така че ето ти още един вариант.
Успех!!
П.С. Сори за спамовете...Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment
-
Честно казано варианта с бензина ми се струва по надежден, въпреки че жена ми се дърпа от съображения да не замирише колата на бензин после
Comment
-
Как мога да разбера дали са маслоустойчиви? Те са някаква кучемарка, купих ги от Благоевградския пазар. И какъв друг бензин се ползва? Откъде може да се намери?
Comment
-
Първоначално публикувано от Nyte Покажи съобщениеКак мога да разбера дали са маслоустойчиви? Те са някаква кучемарка, купих ги от Благоевградския пазар. И какъв друг бензин се ползва? Откъде може да се намери?http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
www.ico83.snimka.bg/[/url]
Comment
-
OK, мерси. Ще потърся такъв и ще взема да пробвам... Те моите стелки или са почнали да поизветряват вече или аз съм свикнал прекално с миризмата им
Comment
-
Екстракционният бензин не смърди. Има и медицински "бензин", който също не смърди и също би ти свършил работа. Него го продават в аптеките.
За да не си скапеш стелките, ако се окаже, че не са от маслоустойчива гума предварително капни малко от бензина на обратната страна. Ако на другия ден петното не се е подуло леко - значи има сериозни шансове гумата да е маслоустойчива.Alfa Romeo 155 1.7 TS '94
Comment
Comment