Здравейте, търсейки форума видях, че има тема за автомивките само в София и затова реших да направя и една тема за Пловдивските. Тук можете да пишете къде си миете колата, за какви пари, доволни ли сте от услугата, която получавате и т.н. Аз като за начло искам да попитам някой дали знае къде се намира Хаджията Груев или нещо подобно - това било някаква автомивка, на която имало машина, в която слагаш монети от 1 лв. за пяна, струйка и т.н. и можеш сам да си измиеш колата и излизало около 3-4 лв. да си измиеш сам колата. Някой ще може ли да ме светне къде се намира това чудо в Пловдив (ако може @ bgmaps.com ще е най-добре)
Известие
Collapse
No announcement yet.
Автомивки в Пловдив
Collapse
X
-
ами хаджията груев не беше ли във посока овощарския институт?иначе моята кола я карам на автомивка герджика 12 лв вътрешно и външно но колата я правят перфектна гарантирано и изпробваноАлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
-
Първоначално публикувано от Nyte Покажи съобщениеЗдравейте, търсейки форума видях, че има тема за автомивките само в София и затова реших да направя и една тема за Пловдивските. Тук можете да пишете къде си миете колата, за какви пари, доволни ли сте от услугата, която получавате и т.н. Аз като за начло искам да попитам някой дали знае къде се намира Хаджията Груев или нещо подобно - това било някаква автомивка, на която имало машина, в която слагаш монети от 1 лв. за пяна, струйка и т.н. и можеш сам да си измиеш колата и излизало около 3-4 лв. да си измиеш сам колата. Някой ще може ли да ме светне къде се намира това чудо в Пловдив (ако може @ bgmaps.com ще е най-добре)Аlfa Romeo 156 1,8 TS
Fiat Bravo - 1,6
Hyundai i20 - 1,2
Comment
-
Аз между другото намерих една, която е доста близо до квартирата ми - OMV Филикон на бул. Дунав, в която има Top Wash (автомивка на самообслужване), но последния път като ходих имаше момчета от бензиностанцията, които миеха колите... Да не би да е на самообслужване в извън работно време или знам ли, някой мил ли си е там колата?
Comment
-
Първоначално публикувано от Nyte Покажи съобщениеАз между другото намерих една, която е доста близо до квартирата ми - OMV Филикон на бул. Дунав, в която има Top Wash (автомивка на самообслужване), но последния път като ходих имаше момчета от бензиностанцията, които миеха колите... Да не би да е на самообслужване в извън работно време или знам ли, някой мил ли си е там колата?
Comment
-
Nyte...
Хаджия Груев има още един. В кв. Кичука и по-точно.. Южен. Намира се към изхода от Пловдив в посока с. Марково. В същата посока е и въпросния овощарски институт.
И като стана на въпрос за мивки и, че си новак с Алфите... един съвет:
Не си мий двигателяALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Не го мия него, честно казано ми се струва малко откачено да го мия баш двигателя и не виждам особена идея в т'ваМерси за съвета иначе, колега
Comment
-
Първоначално публикувано от vlado_iv Покажи съобщениеАз пък ходя под новия надлез точно до СПИДИ и РЕНО.
Даже вече засичам и други Алфи от сбирката
П.П. има карти с отстъпки.
Търсиш ИЛИЯ или ДАНИЕЛА и казваш че Владо ме праща и си поискай карта156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
В посока кукленско шосе-митницата, na кръстовището на хотел Родопи правите обратен завой и виждате автомивка Родопи от ляво /после първата в ляво и пак на ляво и сте там/ мият прилично колите. Външно е 6 левчета, може и вътрешно и т.н. .
Има 1 индивид с киче където мие малко претупано, другите са ок .
156 TS
ex. Spider TS
Comment
-
Миналата седмица пробвах автомивката на ОМВ на Кукленско.Много съм доволен - за 3лв си направих колата да свети.Иначе може и техен човек да ти я измие вътрешно и външно за 8лв.Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97
Comment
Comment