Известие

Collapse
No announcement yet.

вариатор-прецакване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А живота след ремонт е около 8000 км. При мен а и при други които сме правили на 8000 км понякога при първоначално запалване трака за около 5 секунди.

При такъв тракащ вариатор само отначало, след разглабяне ремонтниа комеплект е леко износен. Шайбичката е с 3 дести износена в дебилната и, а пружината се е свила с около 2 мм спрямо чисто новата.

При следващия ремонт на вариатор ще остържа шайба с 1 мм по-дебела от чисто новата от ремонтния комплект и от по-здрав материал. И сигурно след време ще споделя впечатления.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

колеги разглобил сам моята колица и се чудя дали да правя ремонт на вариатора преди разглобяването несе е обаждал.та вапроса ми е дали да го оставя така или да го ремонтирам вапреки че нее за ремонт.какви са плиусовете и минусите?

Comment

Ако не е чукал никога не го бутай. Ако поне само веднъж е прихлопал сутрин слойи му един ремонтен комплект.
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
          При следващия ремонт на вариатор ще остържа шайба с 1 мм по-дебела от чисто новата от ремонтния комплект и от по-здрав материал. И сигурно след време ще споделя впечатления.
          А по тези манипулации има ли инфо - тропа, след колко или няма много смисъл? С кит на мен ми изкара 5000 км, дори по-малко, но тракането при палене само не го коментирам.
          Arena Coast Customs

Comment

Ако може да използвам темата за вариатора .... Та искам да попитам, освен познатото ни тракане има ли и други признаци, които да издават прецакан вариатор (като оставим на страна слабата мощност във високите обороти)?
            Alfa Romeo 146 ti, K&N replacement
            Alfa Romeo 156 Arese

Comment

Working...
            X