If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
мисля да си купя такова ама съм пълен лаик ,даите малко помощ за сервиз компетентен за тази марка които да го прегледа преди покупката извинявам се ако не съм в точната тема
мисля да си купя такова ама съм пълен лаик ,даите малко помощ за сервиз компетентен за тази марка които да го прегледа преди покупката извинявам се ако не съм в точната тема
Кажи от кой град си и какъв е двигателя кубатура коне и тн...
Тока колегите от дадения град ще могат да помогнат по обстойно
Кажи от кой град си и какъв е двигателя кубатура коне и тн...
Тока колегите от дадения град ще могат да помогнат по обстойно
нещо като това в подписа ти Alfa Romeo 145 1.6 boxer ама kolko 1.x не се уточнихме с продавача ,иначе става въпрос за софия продавача ще дойде в софия от провинцията трябва да подготвя сервиз за проверка и нотариус тук иначе е това е обявата
Дата на производство - декември 1995 г.
Тип двигател - Бензинов
Мощност (к.с.) - 90 к.с.
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Купе
Пробег - 124000 км
2(3) Врати
Аларма
Ел. Стъкла
Застраховка
Имобилайзер
Климатик
Металик
Серво управление
Стерео уредба
Халогенни фарове
Центр. заключване
Технически обслужена. Каско
последна цена 2250 лв. дали е нормална или има някакаъв проблем не знам до колкото следя офертите нещо трудно вървят продажбите и цената се върти някаде там
Съвета ми е ,че колата е с малкия мотор най малкия 90кс а той гори доста ,така и така си се спрял на алфа поразгледай още оферти ,и дори ако можеш добави некой лев от горе и си вземи някоя от форума ,виж продажбите.Ако не ти пречи някой лев отгоре за данъци по-добре е 1.6 мотора на боксер 104 кс. или на туинспарк мотора 1.6 120кс.На тези модели купетата са им тежки и според мене е по-добре по-големия мотор ,който не си товари толкова и гори почти еднакво ,като малкия мотор.
Другия ми съвет и да е с климатик не вземай без клима.
За сервиз за диагностика на колата ти препоръчвам този ,много хора от форума са доволни от човека http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=9045
Съвета ми е ,че колата е с малкия мотор най малкия 90кс а той гори доста ,така и така си се спрял на алфа поразгледай още оферти ,и дори ако можеш добави некой лев от горе и си вземи някоя от форума ,виж продажбите.Ако не ти пречи някой лев отгоре за данъци по-добре е 1.6 мотора на боксер 104 кс. или на туинспарк мотора 1.6 120кс.На тези модели купетата са им тежки и според мене е по-добре по-големия мотор ,който не си товари толкова и гори почти еднакво ,като малкия мотор.
Другия ми съвет и да е с климатик не вземай без клима.
За сервиз за диагностика на колата ти препоръчвам този ,много хора от форума са доволни от човека http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=9045
Избирай внимателно ,най-удачния вариант е поне да е 1.6 мотор.
Моята е 1.6 и се замислям за по-мощна и не се състезавам просто ми се струва слабичка , а може и от лакомия да е
ами по скоро да споделя как се развиха нещата,човека дойде с колата изчакахме майстора по някое време той дойде направи компютърна диагностика и набара поне 3 дефекта та намалих малко цената ама сега и ремонт трябва да направя та не съм много на кеф та взех колата де ама сега кат община прехвърляне на застраховки и кво ли не още не знам
Честито и много безаварийни км. И да те слуша много колицата
Благодаря , ама сега съм пълен новобранец с нея в момента например не знам как са късите светлини врътката за фаровете например , като я въртя 1позиция е исключени 2 позиция са габарити 3 позиция са само дълги общо светят и четрите а по едно време светеха само тез от външната страна дали има нещо гнило или аз нещо не схващам и се бъркам
въртиш 1 път-включва габарити, въртиш втори-къси.буташ лоста напред-това е примигването,но не го пускаш, а буташ още напред и пускаш лоста- така си с включени дълги-синя лампа на таблото. за да минеш пак на къси-дърпаш лоста пак напред до края и пускаш.
ето мануал-а http://forum.alfa145.com/index.php?showtopic=11636
въртиш 1 път-включва габарити, въртиш втори-къси.буташ лоста напред-това е примигването,но не го пускаш, а буташ още напред и пускаш лоста- така си с включени дълги-синя лампа на таблото. за да минеш пак на къси-дърпаш лоста пак напред до края и пускаш.
ето мануал-а http://forum.alfa145.com/index.php?showtopic=11636
e това е , интернет форума както винаги върши много добра работа ,това си е направо колективен мозък които помага ,утре веднага ще пробвам упътването дето си ми написал че до сега карах като малуумен на габарити ,и с включени халогени отдолу за да не преча на насрещните
ако има нещо пак ще питам за сега много благодаря за помоща
а сетих се и друго интересува ме до колко е нормално от гърловината на мястото за наливане на маслото за двигателя да духа при работещ двигател .,
гледам че там има и маркуч водещ до въздуховода на двигателя.,
щото четох че това било лошо да ти духа от там. ама тоз маркуч за какво ще е там тогаз
Не знам колко е нормално да духа , но моята вече 13хил км си духа и върви Все пак има завихряния на въздуха в двигателя си мисля аз.
Маркуча ти вкарва маслени пари от картера в двигателя.
Comment