Известие

Collapse
No announcement yet.

Лесно ли се краде 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
    що бре то 146 и 156 няа кой знай ква разлика,кат се има в предвид че на 1ната интериорът е по-красив а на другата екстериорът.аз сякаш предпочитам комфортът от вътре все пак карам не бутам.нищо лично.
    Аз не казвам че 156 някой ще я краде кой знае колко, но тук се пита за 146. И само да вметна, че аз 156цата я избрах именно заради ИНтериора много по як е от този на 146. Виж при 147 вече можем да поспорим кой е по добър.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Няма кола дето се краде трудно... един паяк, 2 ма с менте униформи и колата е открадната даже без да я отварят и палят.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Незнам ка се краде, но днеска ми дръпнаха касетофона от моята. Беше си заключена и с пусната аларма, само дето го нямаше ЦДто и ключалката изгъната. А колата на паркинка пред офиса.
        Alfa 145 2.0 TS 16V Q.V. - голяма ламя

Comment

Общо взето 4-5 дни а понякога и по малко след като излезе на пазара даден автомобил вече са го измислили как да го откраднат . Там работата е малко както при софтуера и игрите за компютъра . След наркотиците и проституцията , автокражбите са най доходоносният бизнес .
          Няма кола която да не може да се открадне , само този който я краде да си разбира от работата нищо не го спира .
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от dido76bg Покажи съобщение
            Незнам ка се краде, но днеска ми дръпнаха касетофона от моята. Беше си заключена и с пусната аларма, само дето го нямаше ЦДто и ключалката изгъната. А колата на паркинка пред офиса.
            не мога да си обясня какви прости хора са тези дето се наемат да крадат сиди или касетофон за 100тина лв при положение че ако ги барне собственикът и е малко повече от луд ще им коства много повече от 100тина лв за собственият им ремонт.на запад хората ги хвърлят край кофите а у нас си залагат живота за да ги откраднат някои си измекяри .срам за нашия народ.ако станат от гроба БОТЕВ И ЛЕВСКИ ще си плюят по себеси за туй дето е излязло след тяхната борба.простаци.

Comment

Working...
            X