Известие

Collapse
No announcement yet.

Уж как да намалим разхода на полвина...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Уж как да намалим разхода на полвина...

Търсейки една песен на Depeche Mode в Metacafe, случайно попаднах на това клипче:
    http://www.metacafe.com/watch/524517...as_mileage_2x/

Как мислите, това с ацетона дали е безопасно? Ако събера положителни мнения, мисля да го пробвам в скоро време...
    Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
    Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Знам само, че от ауспуха ще бълват адски отрови. Иначе е възможно и да има ефект.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение
      Търсейки една песен на Depeche Mode в Metacafe, случайно попаднах на това клипче:
      http://www.metacafe.com/watch/524517...as_mileage_2x/

Как мислите, това с ацетона дали е безопасно? Ако събера положителни мнения, мисля да го пробвам в скоро време...
      Не пробвайте! Ще си разсипете всички уплътнения и гумени маркучи по горивната система а ефект няма да има!
      По добре инвестирайте в LPG газов инжекцион ако искате горивна ефективност и ниска себестойност на километър!
      Have A Nice Day
      o/_______\o
      (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
      []=о===о=[]

Comment

Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение
        Искаш да намериш доста работа на някой автосервиз, да?

Comment

-А как да намалим разхода изцяло?!
          -Купете си колело и нека колите ви седят пред блока.

Само се чудят какво да измислят, то, ако беше така, дали нямаше да се използва масово?!

Comment

Има изключително много условия от които може да се намали разходът на даден автомобил. Но тръгнеш ли да се съобразяваш с тях, спорет мен ти развалят удоволствието от шофирането (на Алфа Ромео )
            Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
              Не пробвайте! Ще си разсипете всички уплътнения и гумени маркучи по горивната система а ефект няма да има!
              По добре инвестирайте в LPG газов инжекцион ако искате горивна ефективност и ниска себестойност на километър!
              перфекциозно

Comment

Working...
              X