Известие

Collapse
No announcement yet.

Дебитомери

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• как бе, беше писано някъде за заместителя на 019 -нещо около 200лв и се сменя само сензора без тръбата.
    иначе тия всичките дебитомери като цена на материали+изработка не са повече от 5 лв, другото е за заплати на мениджъри и куалити контрол
    точка

Comment

• Също като на жената GSI-то. 650 лв. и само оригинал.
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• А за HOFFER какво ще кажете? Струва ли си?Цената е на половина.

http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=2&show=1

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

• Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщение
          А за HOFFER какво ще кажете? Струва ли си?Цената е на половина.

http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=2&show=1

Ако Боша е боклук, Хофера е на половина ...
          Last edited by Kuker; d.m.y г., 23:08. Основание: .

Comment

• Нищо не работи така добре както БОШ сензора за който е програмирано ЕКУ-то.
            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
              Проверих три от номерата, информацията се оказа вярна ... с едно много важно уточнение.
              Пример: Купуваме си .... 019, че е много евтин, сваляме датчика много внимателно, щото е с винт ЗВЕЗДА ПЕТИЦА С ДУПКА (нарочно го подчертах, щото от една година търся такъв накрайник - няма!).
              Ако датчика се сговни и отидем в бош сервиз да си търсим гаранцията, бъдете сигурни че ще се усетят и веднага ще я откажат!
              Но пък си струва да се пробва при разлика в цената от 4-5 пъти...
              * Продават се преходници за отверки в едни гумени кутийки pic
              Най лесно могат да те сгащят, като сложат детайла на инструментален микроскоп :zoom x10000: и видят че е демонтиран, понеже е затегнат с определена сила при развиване също могат да измерят с каква сила е завит винта
              Alfa 159 1.9 16V JTDm Lusso (150)08'; EX Alfa 145 1.6 TS

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                Ако Боша е боклук, Хофера е на половина ...
                Вчера сложих чисто нов на Hoffer и колата върви като разведена жена,много съм доволен откъм поведение на колата с този дебитомер,само дано изкара повече време

Comment

• Hoffer само пакетират случвало ми се е да взема хофер а вътре сензора си е бошовски явно зависи на каква партида попадаш а има нещо друго нали еврапеиския съюз задължи всички фирми продаващи в евро зоната да дават 2 години гаранция и това може да е накарало хофер да завишат ОТК-то
                  AR323.01 ALFA ROMEO 156 Selespeed 99' 180hp ->KILLED BY JACKAL
                  http://www.vbox7.com/play:547cada5d0
                  Z20LET OPEL ZAFIRA ОРС 03' 200hp
                  BAM SEAT LEON CUPRA R 04' 225hp

Comment

• Някой пробвал ли е дебитомер Pierburg ( НЕ този който завършва на 04, а 05 ) и т.нар. Китайски Spectromatic ? Защото за вторите всеки казва не става ама не казва дали ги е пробвал какви стойности дават или си говори на изуст.
                    Моя дебитомер още работи но ми е интересно и може би ще взема един китайски да видя как ще работи с него колата.
                    Иначе съм взимал стъпков мотор за реното пак китайче иииии вече към година оборотите на празен ход са железни.
                    ...

Comment

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                      Някой пробвал ли е дебитомер Pierburg ( НЕ този който завършва на 04, а 05 ) и т.нар. Китайски Spectromatic ? Защото за вторите всеки казва не става ама не казва дали ги е пробвал какви стойности дават или си говори на изуст.
                      Моя дебитомер още работи но ми е интересно и може би ще взема един китайски да видя как ще работи с него колата.
                      Иначе съм взимал стъпков мотор за реното пак китайче иииии вече към година оборотите на празен ход са железни.
                      Всички китайки ми ги донесоха преди години да ги тествам като ги внесоха имаше една серия която стваше доста прилично но бяха 10бр. свършиха и от тогава не съм виждал. Останалите не са това което трябва. Пиербург ми го хвалиха много едни вносители донесоха го и им направих демонстрация че е компромис който аз лично не препоръчвам
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                        Всички китайки ми ги донесоха преди години да ги тествам като ги внесоха имаше една серия която стваше доста прилично но бяха 10бр. свършиха и от тогава не съм виждал. Останалите не са това което трябва. Пиербург ми го хвалиха много едни вносители донесоха го и им направих демонстрация че е компромис който аз лично не препоръчвам
                        Благодаря, това е полезна информация.
                        Не разбрах тези добрата серия от 10бр - после не са внесли от същата марка или са внесли същата но не са били вече качествени ? Ако ми кажеш марката /тук или на лс ако може да бъде сметнато за реклама / мога да потърся из Българските сайтове и в Азиатските сайтове за търговия.
                        ...

Comment

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                          Благодаря, това е полезна информация.
                          Не разбрах тези добрата серия от 10бр - после не са внесли от същата марка или са внесли същата но не са били вече качествени ? Ако ми кажеш марката /тук или на лс ако може да бъде сметнато за реклама / мога да потърся из Българските сайтове и в Азиатските сайтове за търговия.
                          Свършиха и следващия път кутийте и самите дебитомери дойдоха други Марка нямаше сори - само кутията беше чисто бяла
                          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                          sigpic
                          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                            Свършиха и следващия път кутийте и самите дебитомери дойдоха други Марка нямаше сори - само кутията беше чисто бяла
                            Погледнах в alibaba, на дребно цената е към 22 долара на бройка , доставката е златна , обаче дори спецификациите който са написали не отговарят:
                            За дебитомер 531 дават 500 м3/ч , което при 15градуса е 612.5кг/ч , 582кг/ч при 30градуса , недостатъчно за v6цата.
                            ...

Comment

• Здравейте, прегледах голяма част от темата и не намерих информация за нужния ми дебитомер 0 280 217 102
                              Има ли варианти за заменяне на сензора от друг или "chaina power" ?

Comment

• Първоначално публикувано от spellmaste Покажи съобщение
                                Здравейте, прегледах голяма част от темата и не намерих информация за нужния ми дебитомер 0 280 217 102
                                Има ли варианти за заменяне на сензора от друг или "chaina power" ?
                                255 евро струва оригиналния бош 0 280 217 102 в Италия. (намален от 735 )
                                Китайски ако го намериш наличен е 166лв (spectromatic)
                                ...

Comment

Working...
                                X