Известие

Collapse
No announcement yet.

Дебитомери

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги в събота смених дебитомера на мойта красавица -156,1.8 ТС.Понеже нямаха Бош ,а колата ми трябваше спешно сложиха някакъв "Сидра" на който пише ,че заменя ...019, какъвто е моят.Сега колата си върви добре като цяло, пали от раз,държи нормални обороти/разхода не съм засякъл още/ ,но ми прави впечатление че е малко тромава в бавните обороти и при отнемане на газта премигва чек лампичката.
    Дали не е трябвало да направят в сервиза някаква настройка или адаптация след смяната на дебитомера?

Comment

• Компютъра на колата ти се самоадаптира по принцип, но проблема не е там. Дебитомера който са ти сложили явно или не е с характеристиките на оригиналния или имаш и други проблеми по инжекциона.
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
        Компютъра на колата ти се самоадаптира по принцип, но проблема не е там. Дебитомера който са ти сложили явно или не е с характеристиките на оригиналния или имаш и други проблеми по инжекциона.
        Какви проблеми по инжекциона могат да влияят на този чек на лампата?Или първо да търся да сменя дебитомера с оригинален?Какво ще ме посъветвате?
        Благодаря колега!

Comment

• Първоначално публикувано от zaharis Покажи съобщение
          Какви проблеми по инжекциона могат да влияят на този чек на лампата?Или първо да търся да сменя дебитомера с оригинален?Какво ще ме посъветвате?
          Благодаря колега!
          Всякакви. Иди на диагностика и ще ти кажат защо свети лампата. Чека светва когато има записана сериозна грешка.

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
            В сайта на Бош:
            http://www.bosch.bg/bg/products/car_...list/index.htm

... 309 е 480 лв
            ... 019 е 135 лв

За ахм ауто - нищо не мога да кажа ...
            А според теб тия ...309 от АХМ Ауто читави ли са (оригинални) или са някакво менте
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
              А според теб тия ...309 от АХМ Ауто читави ли са (оригинални) или са някакво менте
              Търговията има прости правила. Мисля, че сам можеш да си отговориш на твоят въпрос

Comment

• Олекотих се с 170 паунда, за 531, уж от едни от най - тачените алглийски доставчици, с над 30 години стаж, ала - бала, понаболява ме сърцето, ама да видим......ще пишем ако има резултат.......
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                  Само 309 за 480 лв. е оригинален и то донякъде, а 019 за 135 е пълно менте, понеже преди и той беше на цена 500+. Няма как да е толко евтин и да е читав. Виж, ако го намериш и него за 480 тогава по-може да е оригинален, но пак не е сигурно.
                  2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                    Само 309 за 480 лв. е оригинален и то донякъде, а 019 за 135 е пълно менте, понеже преди и той беше на цена 500+. Няма как да е толко евтин и да е читав. Виж, ако го намериш и него за 480 тогава по-може да е оригинален, но пак не е сигурно.
                    Дам и на мен това ми е интересно в Ebay гледам 019 за 430 лева, а тук за 135 ??? Ха ся какви са тези прИмоции? Че на мен ми предстои покупка на дебитомер много интересно.
                    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                      Спечилиста да двига цената от утре на 500 лв, че да стане оригинален. Ама напълно оригинален. Не донякде, а напълно.

Comment

• Днеска прясно прясно го докараха, ся ще му се порадвам малко и довечера като ми мине главата и болките в сърцето от цената му, мисля да го сложа и да видя струваше ли си......
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                          Спечилиста да двига цената от утре на 500 лв, че да стане оригинален. Ама напълно оригинален. Не донякде, а напълно.
                          Щом сте казали, утре пускам нота до прозводителя, че са се объркали с цената, та да му я върнат на 528 лв

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                            Щом сте казали, утре пускам нота до прозводителя, че са се объркали с цената, та да му я върнат на 528 лв
                            Колега нищо , подобно никой не иска дебитомерът му да струва 538 лева. Просто ми е интересно разликата в цената...
                            Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• Навремето беше направено запитване за по-ниска цена. Мисля, че по грешка обявиха толкова ниска цена, което си е добре за ползвателите му. В момента очакваме по-ниска цена и за ... 309, но се съмнявам втори път да допуснат такава грешка

Comment

• Не само вие очаквате по-ниска цена за 309 и ние също

А относно АХМ ауто и дебитомерите им....Получава се следния казус...

Едно време бошовския ...019 е бил 500лв, а сега е 130лв. Ниските цени на дебитомер ...309 в АХМ ауто карат клиента да се чуди дали аджеба дебитомера е фалшименто или просто в БОШ изкусвтвено са му надули цената, както едно време е било с ...019
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X